USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Саакашвілі розпочав передвиборну кампанію

22 Лютого 2016 12:37
У Чернівцях розпочався агітаційний тур "Руху за очищення" за участю губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі.

В рамках цього туру в декількох українських містах пройдуть антикорупційні форуми, куди запрошуються всі бажаючі. Так, 26 лютого голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі приїде до Луцька.

"Політики вже почали активно їздити по регіонах, щоб набирати голоси. Ось недавно до нас Ляшко приїжджав", - прокоментував громадський активіст із Чернівців Юрій.

Перший антикорупційний форум пройде в палаці "Юність Буковини", який вміщує близько 3 тисяч чоловік.

"Люди з'їжджаються з усієї області. Ажіотаж дуже сильний", - зазначив Юрій.

Форум Саакашвілі відвідає навіть співачка Руслана Лижичко. Крім того, у вівторок одеський губернатор планує зустрітися з працівниками двох ринків в Чернівцях.

Раніше сайт Depo.ua повідомляв, що, враховуючи неминучість позачергових парламентських виборів серед варіантів, що розглядає Саакашвілі, є варіант створення власного проекту. Додамо, попри чутки про конфлікт, Саакашвілі вважають останнім джокером президента Порошенка. А єдиним реальним виходом для Саакашвілі є кооперуватися з президентом, позиціонуючи себе як ідеальну кандидатуру майбутнього прем’єра.

Сьогодні, 22 лютого, Саакашвілі інкогніто прилетів до Івано-Франківська, - повідомляє місцеве видання Фіртка. Прибув Саакашвілі рейсовим літаком компанії "Дніпроавіа" з Києва (зауважимо, що ціна квитка на рейс з Києва складає близько однієї тисячі гривень, що, можливо вразить Міхеїла, який частину свого піару робив на надто дорогих цінах на авіаквитки в Україні).

Цікаво, що івано-франківські ЗМІ не були повідомлені про приліт Міхеїла Саакашвілі. Питання викликає як прибуттям "інкогніто", так і те, що Саакашвілі прилетів на півтори доби раніше, аніж призначена зустріч з франківцями.

Як повідомлялося раніше, ЗМІ дізналися про ймовірну відставку Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
чемний Показати IP 22 Лютого 2016 12:49
грузинський клоун бе-бе-бе-бе-бе-бееееееееееееее
ВиБорець Показати IP 22 Лютого 2016 12:54
Давай, Міхо, щеми олігархів, а то вже за вартість перельоту заспівали: порахуйте скільки ви вивели в офшори!!!
Коля Показати IP 22 Лютого 2016 13:15
Show must go on!
)))) Показати IP 22 Лютого 2016 13:15
мер, карабас і тепер саакашвілі )) впірьод атрабативать хлєб )
Юлія Парій Показати IP 22 Лютого 2016 19:52
Якщо він такий чесний реформатор, то чому боїться жити у власній країні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus