USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Саакашвілі заявив, що Україна гірша путінської Росії

28 Червня 2016 09:33
Губернатор Одеської області, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі виступив з резонансною заявою, в якій він розкритикував Україну і похвалив режим президента РФ Володимира Путіна в Росії під час конференції Grain Ukraine 2016, - інформує inshe.tv.

Хоча самого Саакашвілі влада Грузії обіцяє арештувати відразу після того, як він повернеться на територію країни, адже на нього чекає кримінальна відповідальність. Саакашвілі заочно пред'явлені звинувачення Генеральною прокуратурою Грузії за кількома кримінальними справами, зокрема - про розтрату $ 5 мільйонів на особисті потреби, в зв'язку з чим його оголосили у внутрішньодержавний розшук.

Саакашвілі заявив, що в економічному плані в Україні катастрофічна ситуація, тут не поважають право власності, не працює ринок землі, а замість реальних реформ відбувається їх імітація.

"Ми в економічному сенсі нічим не кращі, ніж путінська Росія, навіть гірші. Тому що там якісь рішення централізовані, там, якщо є пахан і він дав розпорядження, то тоді щось роблять. А тут урядові механізми зламані. В Україні чиновник навіть найвищого рангу, якби і захотів зробити щось хороше, він не зможе це здійснити", - упевнений Саакашвілі.

На його думку, в Україні не працює вертикаль влади, на відміну від Росії.

"У таких країнах, як Росія, якщо Путін домовиться, то все буде добре", - підсумував екс-президент Грузії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
дістало Показати IP 28 Червня 2016 09:44
А українській "владі" не соромно, що в нас знайшли притулок зграї розшукуваних "мутних" осіб, і, мало того, ми приймаємо їх на роботу, і платимо їм сотні тисяч заробітної плати, в той час, коли наші пенсіонери ледве виживають?
тролям до дістало Показати IP 28 Червня 2016 11:39
ЙОЛОПАМ - На його думку, в Україні не працює вертикаль влади, на відміну від Росії.
Анатоль_ Показати IP 28 Червня 2016 09:49
Влучний вислів. Точніше не скажеш. Підтримую!
Чаушеску Ф.Ю. Показати IP 28 Червня 2016 10:00
" ....Саакашвілі заявив, що в економічному плані в Україні катастрофічна ситуація, тут не поважають правовласності, не працює ринок землі, а замість реальних реформ відбувається їх імітація.... " - Правільно він сказав , пока не видно світла в кінці тунеля ..!!!
кореш Показати IP 28 Червня 2016 10:21
Міхо!Чемодан,вокзал,Расєя!!!Там будеш щасливий.
дідо Показати IP 28 Червня 2016 10:34
правильно грузін говорить. В нас кожна прибиральниця починає саботувати рішення директора і замість своєї робити, робить свій приватний " бізнес". Гомосоветікуси не відрізняють приватне майно і державне.
Роберт Показати IP 28 Червня 2016 10:50
А я повністю згідний з Саакашвілі, в Україні всі тягнуть що можуть, хтось на роботі сіль краде, а хтось мільйони з держави, інші землю деребанять. Обласні прокуратури роблять вигляд, що не в курсі, тоді як генеральна прокуратура реально не в курсі.
дідо до Роберт Показати IP 28 Червня 2016 11:41
Обласну прокуратуру зловили на крадіжці асфальта у центрі міста, а вони замість того ,що б наказати винних, оформили заднім чилом купівлю асфальта.
хохлам Показати IP 28 Червня 2016 11:38
Правильно він сказав при владі одне бидло сидить з кличкою "олігарх". Люди що ви понавибирали в депутати, це ж плакати хочеться. Ви що думаєте що ці скотиняки будуть думати про вас і Україну? Час іде ростуть нові покоління а розуму ніякого, попереду одні війни тому що діди і батьки не мали клепки в голові.
Укр Показати IP 28 Червня 2016 12:31
Правильно говорит,треба визнати, що наша нацiя - пустозвони,тiльки обманути друг друга здатнi!!!!!!
шеф Показати IP 28 Червня 2016 19:24
з цим все зрозуміло. куди стару владу діти та як нових нормальних відібрати ....оце задача.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus