USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Самооборона погрожує підприємцям Луцька

31 Березня 2014 17:13
Підприємці скаржаться на свавілля представників волинської Самооборони. Посеред ночі по півтора десятка людей з битами приходять у магазинчики і вимагають документи на продаж алкоголю.

Про це заявили підприємці під час громадського обговорення регуляторного акту

«Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів».

Нагадаємо, у місті хочуть заборонити продаж алкоголю з 22 до 8 години в усіх закладах, а не лише в стаціонарних магазинах, вбудованих у житлові будинки.

Підприємці розповідають, що посеред ночі до продавців приходять люди з битами. Йшлося про магазин «Хутірець» по проспекту Перемоги.

«Грюкають у вікна і вимагають викликати підприємця о третій ночі. Натомість вранці продавця забрали в лікарню», – розповідає підприємець торгової мережі «Хутірець».

Представник Самооборони Сергій Рижков погодився, що були подібні випадки, але, мовляв, «в перші дні», а зараз такого немає.

Про такі випадки розповідають і з інших районів міста. Натомість Самооборона запевняє, що вже не ходить групами по півтора десятка людей, а лише по двоє патрулюють з міліціонерами вулицями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Дмитро Показати IP 31 Березня 2014 17:20
ви що як ж вони можуть вони ж САМООБОРОНА ))))
Ігор Показати IP 31 Березня 2014 17:21
Кон*ене бидло. Всі в Сибір. Коньролюйте продавців там.
Підприємець Показати IP 31 Березня 2014 17:25
А якщо я застосую до них свою "самооборону", на яку в мене є дозвіл, багато воні буде? Ой хлопчики, не бережете ви своє життя!
дідо Показати IP 31 Березня 2014 17:42
Молодці Самооборона.Требе перетрясти бариг,щоб не споювали народ.
онук до дідо Показати IP 31 Березня 2014 22:24
діду ...іди спи, а то дам пиз..., і не тої що з волосами, а тої що б'ють руками і ногами.
дідо Показати IP 31 Березня 2014 17:46
Маленькі нічні магазинчики та кіоски не платять податки та торгують підробленим алкоголем.
онук. до дідо Показати IP 31 Березня 2014 22:27
а ти тоді купляй у магазині....віскі, ром.... А про податки звідки знаєш, що сам не платиш?. Провокатор і наклепник. До речі, тебе я так розумію жаба давить.
ха до онук. Показати IP 1 Квітня 2014 07:14
я пью ром и виски и податкив не плачу. Плачу за освиту, за транспорт, за ликування, за квартиру и комунальни послуги, оплачую в магазинах все що купую и при цьому всьому жоднои гривни в украини не заробив за останни 5 рокив, тоди навищо мени така держава. Я ще маю податки платити вам а шо я маю взамин окрим прописки?
луцьк Показати IP 31 Березня 2014 20:34
хлопці революція закінчилась невже вам в кайф ще ходити по вулицях і ганяти когось?? не будьте тормозами йдіть додому і спіть з жінками своїми
Анонім до луцьк Показати IP 31 Березня 2014 21:15
Они то и есть основная банда, которая по ночам совершает преступления. Скоро вас жители будут ликвидировать своими силами т.к. менты не могут.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 07:19
На колиму іх
патріот Показати IP 1 Квітня 2014 09:38
коментар було видалено
Розум Показати IP 1 Квітня 2014 10:58
від дискредитації ПС перейшли до дискредитації Самооборони, бачу хабарники добре бояться за свою шкуру..
шозайпта, Показати IP 1 Квітня 2014 13:53
а ви не припускаєте, що підприємці гонять, тому-що їм заважають косити бабло на пальонці, тюхати бухло з чорних накладних і т.д. Ми ж всі знаєм, що з цих нічких магазинчиків починається більшість п"яних геморойних двіжняків, по яких потім катаються мусорські патрулі, получають тягла невинні прохожі. Чув від знайомого ситуацію, коли біля "вишеньки" в 2-3 ночі куча синьої гопоти валила двох пацанчиків. Мєнти і Самооборона розрулили і запитали у продавця дозвіл на продаж бухла в такий час. Так та сказала що нічого в неї немає і їй пох*р, бо власник все рішає і при мєнтах далі банчила синькою. А запустити таку шнягу і об*ср*ти Самооборону вигідно ясно кому: "бачу хабарники добре бояться за свою шкуру..."
патріот Показати IP 2 Квітня 2014 09:04
палене бухло це отмазка і щоб це довести треба його купити показати що це дійсно так а не розказувати. і навіть якщо це доведено то треба діяти згідно закону в теперешній час є багато діевіших способів побороти контрофоктну продукцію а ніж ходити вночі і лякати жінок продавців. а ще отакі ходаки нічим не кращі за мусорів і мабуть теж хочуть откату від пітприемців.. і зря видалили мій комент хай читають і думають варто так робити чи ні. тим більше що це не тільки моя позиція а і багатьох нормальних людей. а я немаю ніякого відношення до магазинного бізнесу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus