USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нагородили громадських активістів Луцька

25 Січня 2016 14:33
Начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз відзначив роботу громадських активістів, які надають поліцейським допомогу з охорони громадського порядку в обласному центрі.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Волинській області.

«У Луцьку діє низка громадських організації, які надають допомогу у забезпеченні правопорядку в місті. В нас вже є декілька практичних результатів, коли представники громадських організації безпосередньо затримують злочинців на місці події», – розповідає начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Ігор Муковоз.

Цього разу активісти затримали злодія на гарячому під час крадіжки з автомобіля. У відповідності до інструкції, на місце пригоди прибула слідчо-оперативна група відділу поліції. Як результат, зловмиснику оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Зараз вже встановили, що це далеко не перший злочин, який скоїла ця особа. За місцем його проживання поліцейські вилучили низку речей, які він викрав з автомобілів раніше. Всі ці факти задокументовані, й нині триває досудове розслідування», – повідомив Ігор Муковоз.

Керівник луцької поліції подякував за роботу активістам громадського формування «Самооборона Волині» і вручив їм грамоти й подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Думка Показати IP 25 Січня 2016 14:40
Лихтарик, дуже цiнний подарунок
777777 Показати IP 25 Січня 2016 16:26
яка подяка????? чим передбачена подяка????? уже пидлизується....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus