USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сашко Білий застрелився. ОФІЦІЙНО

2 Квітня 2014 10:27
Службове розслідування МВС встановило, що член "Правого сектора" Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, чинив опір при затриманні і сам влучив у себе.

Висновок службового розслідування, датований 1 квітня, оприлюднено на сайті Міністерства внутрішніх справ у середу, 2 квітня.

У документі зазначається, що 9 березня Музичка було оголошено в розшук, і заступник генпрокурора дозволив застосувати спецпідрозділ МВС "Сокіл" при затриманні Сашка Білого, - повідомляє Українська правда.

Проти Музичка було відкрито провадження за статтями про хуліганство та про погрози чи насильство щодо працівника правоохоронного органа, оскільки 25 лютого він вдерся зі зброєю до Рівненської облради, порушивши її роботу, а 27 лютого – увірвався до рівненської прокуратури й застосував силу до прокурора Таргонія.

24 лютого міліція дізналася, що Музичко перебуває у кафе "Три карася", силовики прибули туди й побачили групу озброєних людей, включно з Музичком.

Згідно з документом, працівники ГУБОЗ крикнули "Лягти на землю, міліція" та зробили декілька холостих пострілів із автоматів, та Музичко почав тікати. Його наздоганяли, закликаючи зупинитися й лягти на землю, попередили про можливе відкриття вогню, однак розшукуваний почав відстрілюватися, поранив одного з силовиків.

Коли Музичка наздогнали, він, згідно з висновком, "здійснив два постріли в напрямку оперативних працівників, одночасно влучивши навиліт у шкіряний покров власного тіла, та намагався здійснити ще один постріл таким же чином, але внаслідок… зусиль оперативників не розрахував напрямку свого руху й польоту кулі, внаслідок чого влучив собі в область серця".

Оперативники почали підтягувати праву руку Музичка з пістолетом убік, а ліву заводити за спину й одягати наручник, і тоді він нібито "рефлекторно натиснув на спусковий гачок" – стався постріл, та куля пішла в сторону.

"Оперативні працівники, не усвідомлюючи на той час факту смерті Музичка, відібрали з його правої руки пістолет ПМ калібру 9 мм…, завершили одягання наручників, перевернули його тіло обличчям догори та виявили ознаки вогнепальних поранень, невідкладно із застосуванням ножа з метою полегшення надання екстреної меддопомоги розрізали одяг Музичка", - йдеться у документі.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Олесь Показати IP 2 Квітня 2014 10:31
Все по класичній схемі. Революція пожирає своїх дітей Паша, напевнО, повіситься три рази поспіль. Сам...
Саша до Олесь Показати IP 2 Квітня 2014 10:56
Музичко не був дитиною революції - він був її відрижкою!
я Показати IP 2 Квітня 2014 10:37
непогані дітки в революції
Віктор Показати IP 2 Квітня 2014 10:44
"...не розрахував напрямку свого руху й польоту кулі, внаслідок чого влучив собі в область серця." Та за кого вони нас мають?! Плювати на особистість Музичка, подумайте про себе та власних близьких - вони також цілком можуть не розрахувати "напрямку свого руху й польоту кулі". Нічого не змінилось - усі жертви були марними.
опиум Показати IP 2 Квітня 2014 10:59
данильчук-не бухай в генделыках.ни в карасях ни белочках ни вулыках.а то не услышиш-Стой стрельть буду- и.жопу простелят..у тебя столько бандоты..спроси....как их папеньки подохли....вот и тебе бы узнать Они просто не услышали и застрелились.Милый ты наш чекистик путиновский.
PRIEST Показати IP 2 Квітня 2014 11:23
Господь судитиме всіх за Своїми Висновками. Amen!
хех Показати IP 2 Квітня 2014 11:37
мусарам вірити-себе не поважати. треба було їх не на коліна ставити,а кулюв потилицю,кожному
Ведьма до хех Показати IP 2 Квітня 2014 12:24
...сказал бандит!
вітя Показати IP 2 Квітня 2014 11:49
бог усім суддя. за кров людей хтось має відповідати тяжкими карами
Анонім Показати IP 2 Квітня 2014 13:14
Саша Білий ніяк не схожий на чесну та врівноважену людину. Взагалі Правий сектор себе не адекватно поводить. На вигляд звичайна банда. До речі де вони були під час самих кривавих подій на майдані?
Olha Показати IP 2 Квітня 2014 13:26
почали відтягувати праву руку Музичка з пістолетом в бік.Музичко рефлекторно натиснув на спусковий гачок...------------------------------Ну,да .Тільки не просто в бік ,а відтягнули праву руку Музичка з пістолетом в напрямку серця.Нормальні бандитські рaзборки.Турчинов,Ярош дали добро на відстріл Музичка.Перед тим Турчинов пропонував Музичку 20тис. зелених за шо ? За мовчання як Турчинову,Тимошенко,Яценюку допоміг взяти владу ?
Яйцесук Показати IP 2 Квітня 2014 15:32
коментар було видалено
лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 22:13
А я от вірю в містику.. 100 пудів куля вилетіла у протилежному від Музичка напрямку - розвернулася в польоті і направилася в сторону мєнта.. але не тут то було ..на перешкоді став господар.. )) не повезло..
Вигідно "усім" Показати IP 3 Квітня 2014 14:52
Дивно було б якби це убивство протактували по іншому. Век живи - век учись. Дійсно, класики праві, плодами революції користуються негідники.
коментар Показати IP 7 Квітня 2014 12:46
Жив як пес і здох як собака

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus