USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Савченко заговорила про державний переворот

4 Грудня 2017 09:13
Народний депутат Надія Савченко вважає останні події в Україні "або державним переворотом, або незавершеною революцією".

Про це вона сказала під будівлею телеканалу NewsOne, яку напередодні заблокували активісти, пише Gazeta.ua.

"Можна говорити: або в нас державний переворот, який українці підтримують, або незавершена революція, яку теж підтримують. У будь-якому випадку, процеси відбуваються через те, що нема задоволення українців. Треба задуматися владі. Політикам потрібно бути більш обережними у своїх трактуваннях і словах", - сказала Савченко.

Вона переконана, що не треба боятися слів "державний переворот" і "революція".

"Пряма втрата людських життів через те, що влада не здатна забезпечити безпеку, вести зовнішню та економічну політику таку, щоб люди були задоволені. От цього треба боятися", - сказала Савченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Грудня 2017 09:24
Правду каже Надя!
bob до АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Грудня 2017 10:03
Да, Надюха, не сп**дить
Таки Да до АНАТОЛЬ_ Показати IP 4 Грудня 2017 11:49
де Правда а де Гадя?Хай краще розкаже як з голодухи дупу таку наїла...Та й кому врешті цікаво ,що воно там булькоче,,героїня" поРошеновська?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus