USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Савченко звернулася з листом до Трампа. Знову «ллє воду на млин» Путіна

13 Листопада 2016 17:27
Нардеп Надія Савченко на своїй сторінці в Фейсбуці розмістила лист до переможця на виборах президента США Дональда Трампа з цілою низкою закликів-прохань - посилити санкції проти Росії, Україні допомогти - в тому числі і у військовій сфері, сприяти звільненню українців які знаходяться в російському полоні.

Щоправда, такий крок Савченка «на руку» Кремлю, - пише real-vin.

Мало того, що це не рівень Савченко - звертатися до президентів, ламаючи можливі спроби налагодження контактів на вищому рівні, зводячи нанівець роботу нашої дипломатії, так вона ще супроводила своє звернення вкрай колючим вступом

У ньому Савченко фактично намагається принизити новообраного президента, використовуючи зворот, що ми, мовляв, не можемо вплинути на вибір американського народу, а тому нам необхідно працювати з тим, кого він обрав.

«Після такого вступу будь-яка людина буде сприймати все, з чим до нього звертаються, в багнети. Просять посилити санкції - значить, не буду цього робити і так далі. Природно, політик масштабу президента США навряд чи стане діяти так прямолінійно і не оцінюючи всієї картини, в тому числі і сумнівності самої особистості Савченко. Але те, що вона дозволяє собі так цинічно підставляти Україну, не повинно залишатися без належної оцінки у нас», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Активіст Показати IP 13 Листопада 2016 17:49
А наша "дипломатія" вже себе показала в найкращому ракурсі, профукавши перемогу Трампа. А тепер крайня Савченко, заважає їм "ламаючи можливі спроби налагодження контактів на вищому рівні, зводячи нанівець роботу нашої дипломатії". Гнати тих зажершихся горедипломатів с*аною мітлою.
Трамп Показати IP 13 Листопада 2016 17:56
Вже прочитав!;)
Любі свині Показати IP 13 Листопада 2016 19:41
От Трамп взяв і все кинув - і пішов Наді лист читати.... Ну клоунада, епт... Шо вона курить?
Кастрюлька Показати IP 13 Листопада 2016 20:17
Какие мы смешные...
а Показати IP 13 Листопада 2016 20:59
недавно вона була заслуженим льотчиком -оператором на МИ_24,героєм ато,народним депутатом, герой України за ато,член парламенської асамблеї і т.д.............
Волинянка Показати IP 13 Листопада 2016 21:00
Ну прям не заказна стаття!Не її рівень????Та ну звичайно!Ми, хто не депутатської породи -всі недостойні!Це не тільки її рівень,а й велика честь американському президенту!!!
Просто Лучанин Показати IP 14 Листопада 2016 16:23
Заборонити Савченко будь-яку політичну діяльність та відмінити закон савченко. Бо це все паскудить нашу Державу
юра Показати IP 14 Листопада 2016 22:01
най далі голодує п... тупа...мож клепка в голові появиться)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus