USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Батальйон «Донбас» чекає наказу «вимести всю нечисть»

24 Червня 2014 13:00
Командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко відзначив, що припинення вогню для того, щоб бойовики здали зброю, переростає в переговори з терористами. Про це він написав у своєму Facebook, - повідомляє ТСН.

Семенченко розкритикував переговори з лідерами терористичного угруповання ДНР, які пройшли в Донецьку. "З подивом і відразою дивився вчора на ці переговори з прапором ДНР на задньому плані.

Мій прогноз: ДНР будуть намагатися підніматися до статусу "воюючої сторони" і все це під завивання "почуйте Донбас". Режим припинення вогню, швидше за все, продовжать", - написав Семенченко.

На думку командира "Донбасу", чекати того, що терористи самі здадуться, не доводиться. Сам командир і його батальйон чекають наказу від головнокомандувача, щоб "вимести з Донбасу всю цю нечисть".

"Потрібно переходити до плану "В", інакше все це збіговисько буде поховано планом "С", автором якого буде український народ. Це моя думка, як громадянина України", - заявив комбат.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 13:07
Семенченко, як завжди, правий
Ігор Показати IP 24 Червня 2014 13:15
Взагалі то він правий, чого морду героям ховати?
Анонім Показати IP 24 Червня 2014 14:31
Такі як Семенченко - люди честі, вони мають загострене почуття справедливості, а при владі знову опинилися торгаші і хапуги. Майдан віддав владу не тим - народ обдурили - на арену виходять ті ж самі клоуни. Бандота і надалі керує усіма процесами в Україні
Патріот до Анонім Показати IP 24 Червня 2014 14:38
Іншими словами - ААААААААА!!!! Давайте поистерим!! Не так ли, дружок? Давайте будем революционировать вместо еволюционировать! Давайте! Кричать всегда проще чем хоть что-то делать..
Волинь до Анонім Показати IP 24 Червня 2014 15:10
Яка честь в Семенченка? Він брехло!!!!!!! Йому аби вбивати, про мир він не думає!!!!!!! Солдатам нема чого їсти і де спати, а він ще час має в Facebook писати! Через таких керовників наші хлопці гинуть!
Ваня до Волинь Показати IP 24 Червня 2014 16:23
Ти що мговориш він правий і дуже розумний навіть не рівняйтеся до нього,с идите в мамі під спідницею. З терористами домовлятися не можна-це не ті люди. Це наймані вбивці,які не мають ні до кого пощади. Це смертники.Побільше б таких Семенченків, але їх дуже мало,на жаль. Здоровя йому і хай Бог буде поруч нього і його бойових побратимів.Молимось за вас
Василий Дончанину и Показати IP 24 Червня 2014 14:42
Что то давно не пересекался с вами черти. Видать зарплату вам недоплатили вот и не троллили тут. Если Дончанин еще как то более менее воспитанно себя ведет то Ананим полное украинофобское быдло. Ананим сбереги это сообщение и оставь своим родным и близким. Когда тебя шлепнут, я передам Новой Почтой для тебя венок, из этих, более дорогих. Ну и соотвественно свечу в церкви УПЦ за упокой подороже поставлю.
Герой Показати IP 24 Червня 2014 15:20
Зважаючи на той факт, що хоронити своїх чоловіків та шанувати пам'ять героїв волиняне можуть краще за всіх в Україні, реакція на сайті на це повідомлення абсолютно закономірна. Треба тільки ще й допомогти Семенченку особистим складом, щоб бути послідовними.
69 Показати IP 24 Червня 2014 15:44
Семенченко молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus