USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сесію облради зірвали. ФОТО

6 Травня 2011 11:05
Позачергова сесія обласної ради, що мала початися 6 травня о 10:00 не відбулася - для прийняття рішень забракло кворуму.

У залі було присутні лише 28 обранців з 80. Це були депутати з фракції «Батьківщина», «Свобода» та «Наша Україна». На порядок денний виносилося два питання про звернення депутатів.

Зокрема, «Про звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України і Верховної Ради України про виділення субвенції з державного бюджету для проплати за спожитий газ» та «Про звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України Віктора Януковича, Голови Верховної Ради України Володимира Литвина і Прем’єр-Міністра України Миколи Азарова з приводу соціального захисту постраждалих від Чорнобильської катастрофи».

Голова облради Володимир Войтович зазначив, що питання буде розглядати сесія тоді, коли депутати зберуться і покинув залу. Депутати, що прийшли, вирішили влаштувати депутатські збори, аби розглянути заявлені питання.

У першому звернені мова йшла про можливий зрив подачі гарячої води і підготовки теплових мереж до роботи в опалювальний період у зв’язку з невиплатою державних субвенцій для погашення різниці в тарифах, яка становить станом на 25 квітня 2011 року 39,9 мільйонів гривень.

Друге звернення стосувалося забезпечення пільгами постраждалих від чорнобильської катастрофи, які, на думку депутатів, нині значно обмежується.

Ковельський міський голова Олег Кіндер назвав позицію депутатів, які не з’явилися на сесію «страусиною», адже питання, які вносилися на сесію є не політичними, а стосуються реальних проблем, що можуть виникнути.

Анатолій Вітів зазначив, що влада показала, як їй «наплювати» на виборців.

А Сергій Слабенко зазначив, що така позиція стала способом влади промовчати про серйозні питання і спосіб узурпації влади в руках облдержадміністрації.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Serg Показати IP 6 Травня 2011 11:48
За кого голосували те і маємо.
міля Показати IP 6 Травня 2011 12:17
Кіндер-сюрприз вже розпочав передвиборчу кампанію до Верховної Ради. Містом не займається; то по закордонах, то в Києві. Чи не зарано стартунув?
Софія для "мілі" Показати IP 6 Травня 2011 12:50
На даний час його "старт" тебе найбільше хвилює? Тут і так все зрозуміло хто працює, а хто ні...
сіля Показати IP 6 Травня 2011 14:27
клоуни!!! через 5 днів планова сесія.шо вони хочуть оце показати ? КЛОУНИ !!! - особливо грицюк
мітя Показати IP 6 Травня 2011 15:16
таких як грицюк треба побільше то буде порядок в нас..ТОЛЯН ТАК ТРИМАТЬЬЬ
Хведя (прес-секретар Грицюка). Показати IP 7 Травня 2011 18:03
13 травня сесія знову буде зірвана, тому що Толі Грицюку випадає черга пасти сільську череду. Замінити немає кому, а тому сесію знову треба переносити.
дрон Показати IP 8 Травня 2011 17:00
Геть Грицюка!!! Запроданець!!
Громадянин Показати IP 10 Травня 2011 10:19
Шановні громадяни якщо є важливі питання, які важливі для громади то їх треба вирішувати вже і зараз, а не чекати з моря погоди чи дозволу Клімчука. Батьківщина молодці ініціюють потрібні громаді питання. Регіоналам ГАНЬБА!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus