USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ще один регіонал зареєструвався кандидатом у президенти

27 Березня 2014 18:49
ЦВК зареєструвала Юрія Бойка кандидатом в президенти на виборах, які призначені на 25 травня.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу ЦВК.

"Проаналізувавши документи (Бойка), Комісія встановила їх відповідність вимогам виборчого законодавства та зареєструвала кандидатом на пост президента на позачергових виборах", - сказано в повідомленні.

В повідомленні зазначається, що Бойко є "тимчасово непрацюючим, членом Партії регіонів, який проживає в місті Рубіжне Луганської області".

Як відомо, при реєстрації кандидатом треба внести заставу у 2,5 мільона гривень.

Юрій Бойко обіймав посаду віце-прем'єра в уряді Азарова до лютого 2014 року, до цього - посаду глави Міненерго та вугільної промисловості. Юрія Бойка пов'язують з Дмитром Фірташем і головою Адміністрації Президента України Сергієм Льовочкіним. В уряді Азарова був "довіреною особою" Януковича.

За час роботи в урядах Азарова та Януковича Бойко не висловлювався критично щодо дій уряду, щодо схем, які використовувалися у роботі урядових міністерств та щодо учасників ринку, з якими уряд працював, зокрема бізнес-структур Сергія Курченка.

За інформацією ЗМІ, з відома міністра з питань палива та енергетики Юрія Бойка була здійснена махінація з держзакупівлями морської бурильної установки. Бурильну установку, яку можна було купити за 248,5 мільйона доларів США, ДАК "Чорноморнафтогаз" у підсумку придбала за $ 400 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолій Пришко Показати IP 27 Березня 2014 19:23
Цього чоловіка треба зареєструвати в одну з установ по відбуття покарання на років 10
лупол Показати IP 27 Березня 2014 21:34
20 лютого ярош зустрівся з янеком.21 лютого почалася бойня .Гинули оборона майдану , автомайданівці ,прості перехожі - тільки не правий сектор.Лучани , вийдемо завтра 28 березня в 13.00 на майдан і скажемо ПС - ДОСИТЬ СВАВІЛЛЯ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus