USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Що робитимуть медсестри на виборах у Луцьку?

15 Жовтня 2014 13:42
Луцьких медичних сестер залучили до процесу проведення виборів 26 жовтня цього року. Також частину їх включили до складу виборчих комісій.

Про це повідомив під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 15 жовтня, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Луцької міської ради, Юрій Вербич.
Питання «подвійної роботи» медичних працівниць дуже збентежило одного із членів виконкому Михайла Щура. На його думку, ті, кого залучили для надання медичної допомоги, не повинні виконувати й інші повноваження.
На це Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що члени дільничних комісій не повинні займатися медичним забезпеченням під час виборів. Також він запропонував з вернутися до начальника управління охорони здоров’я міської ради Федора Кошеля із проханням забезпечити дільниці кваліфікованим медичним супроводом, однак не обтяжувати медичних сестер жодною іншою діяльністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Да Показати IP 15 Жовтня 2014 14:36
Судячи з фото можна тільки здогадуватися чим будуть займатися медсестри на дільницях.
Інфузорія Показати IP 16 Жовтня 2014 23:10
Медсестер? та наші любі активісти і лікарів припахали!!!
пилип з конопель Показати IP 17 Жовтня 2014 12:30
Тре мінєти...Нє ни дохтурок,а владу.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus