USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шокін подав у відставку - офіційно

19 Лютого 2016 10:37
Генеральний прокурор України Віктор Шокін написав заяву про звільнення, документ сьогодні надійшов до Адміністрації Президента. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-секретар Президента Святослав Цеголко, - передає УНН.

"Генеральний прокурор Віктор Шокін написав заяву про звільнення. Вона сьогодні надійшла до Адміністрації Президента. Сам бачив", - повідомив Цеголко.

Напередодні віце-президент США Джозеф Байден у телефонній розмові з Президентом України Петром Порошенком заявив, що рішення змінити Генерального прокурора України Віктора Шокіна відкриває шлях до необхідної реформи прокурорської служби.

Нагадаємо, Шокін написав заяву на відпустку на три дні і з понеділка, 15 лютого, виконувачем обов’язків Генерального прокурора України є Юрій Севрук.

18 лютого перший заступник Генерального прокурора Юрій Севрук повідомив, що Генпрокурор Віктор Шокін продовжив відпустку.

Раніше Президент України Петро Порошенко у своєму зверненні заявив, що попросив Генерального прокурора України Віктора Шокіна написати заяву про відставку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Показати IP 19 Лютого 2016 11:29
Давно пора. Але хіба новий буде не людина Порошенка?
Віра Показати IP 19 Лютого 2016 11:45
Саме це і я хотіла написати!
Андрій до Віра Показати IP 19 Лютого 2016 12:22
Звільнити і зразу браслет на руку, щоб не втік. За ним стільки цікавого тягнеться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus