USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шибу хочуть посадити у крісло мера, - Катеринчук

7 Квітня 2011 16:37
Якщо колишнього луцького міського голову, депутата міськради Богдана Шибу приймуть у члени ВО «Батьківщини», він може знову зайняти мерське крісло, після того, як «біло-сердечні» ініціюють відставку секретаря ради Григорія Пустовіта, а згодом - і мера Миколу Романюка, - вважає народний депутат України, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.

Про це Катеринчук розповів 7 квітня під час відео-чату інтернет-видання «Волинські новини».

«Пан Шиба не заспокоївся. Я думаю, що Микола Томенко приїде на Волинь вмовляти своїх однопартійців, щоб Шибу поновити в БЮТ. Потім вони будуть намагатися переформатувати міську раду і поставити Шибу секретарем», - сказав Катеринчук.

«Потім намагатимуться добитися зняття нинішнього мера і залишити Шибу виконувачем обов’язків», - додав депутат.

Він додав, що при такій ситуації рішення про позачергові вибори Верховна Рада може прийняти не скоро.

«Це, наприклад, в Чернігові так було зроблено, в Чернівцях, зараз так буде робитися в Франківську. Буде у Львові так сама ж ситуація», - каже нардеп.
На запитання, звідки він дізнався про ймовірність такого розвитку подій у Луцьку, Катеринчук відповів, що «ніколи не говорить інформацію, яка не є перевіреною».

Окрім цього, Катеринчук розповів, що у фракції Європейської партії у міській раді з’явиться ще один член. Ім’я якого, щоправда, депутат не назвав.
«Можна сказати, що найближчим часом фракція Європейської партії у міській партії розшириться ще на одного депутата. Зараз не можу сказати, я думаю цей процес буде далі динамічніше», - каже депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 17:04
Не дай Бог. Свиней хай їде годувати у свій Турійськ. Перетворив місто в забитий райцентр. Помаранч.
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 17:06
Що Катеричук плете? Регіони дозволять звалити лояльного Романюка і посадити картавого пормаранча члена "Батьківщини" ???
лучанин до Лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 17:28
а регіони хто спитає. Луцьком править Батьківщина зі Свободою. А Романюк робить все що вони хочуть ,бо боїться , що його зметуть
Лучанин до лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 18:33
Логічно, що саме тому в Луцьку править шибанута селючня і люмпен.
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2011 18:31
Класний заголовок: "Шибу хочуть посадити..." )))
Вдячний за фсе мєріну Показати IP 7 Квітня 2011 20:51
А камсамолєц зробив з Луцька Відень. Пройдіться біля моста на 33 квартал в кінці проспекту Перемоги - під мостом і навколо нього філія Брищенського сміттєзвалища. Вітаю дебілів зі "вдалим" вибором мєріна. Поміняли шило на мило, але бидло любить жити в лайні."Їжте, щоб повилізало".
Пересічний громадянин до Вдячний за фсе мєріну Показати IP 17 Квітня 2011 20:13
А ти не вітай,а не сміти.
Кузя Показати IP 7 Квітня 2011 21:00
Видать Шиба бабла задолжал не мало,поэтому легче его мером сделать и бабки вернуть,чем я-ца отрезать и простить.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 7 Квітня 2011 21:22
Так, народ, які у кого варіанти, хто стане черговою тушкою й третім буде в Європейській фракції?
Здивований до Свєточка-конхвєточка Показати IP 8 Квітня 2011 00:38
А тобі що з цього? Воно тобі треба, це дійсно тебе турбує? Може є потреба отримати відчуття причетності до великої політики? Дивують мене такі конхвєточки.
Джентельмен до Здивований Показати IP 8 Квітня 2011 10:43
Я перепрошую, але ти якийсь дурень
Марія до Свєточка-конхвєточка Показати IP 8 Квітня 2011 10:44
Думаю, Кварцяний
лучанин до Марія Показати IP 8 Квітня 2011 11:35
А я думаю Яручик зі свободи- він за тією ж адресою, що і в Голєво офіс. це ж не спроста. Чи може шиба- як не в батьківщину то хоч в Європу?
Стрийко до лучанин Показати IP 8 Квітня 2011 11:53
Спроста. На Бойка просто відносно дешеві офіси з нормальними умовами. Але я не заперечую, що Яручик може перейти до Голєвої.
Богдан Ш. Показати IP 7 Квітня 2011 21:50
Європейська партія - фракція "тушок"! Катеринчук і Бірюков - руки геть від Шиби!
Лучано Показати IP 7 Квітня 2011 23:19
Я підтримую того ж Катеринчука: Шибу посадять!!!! Бо ж стільки свідків. Тільки ж дружбанів його стільки що ого-го!!!
Плуто Показати IP 8 Квітня 2011 08:06
Що Шиба, що Романюк - один хрін! Комсомольці рулять! А місто перетворюється у клоаку!
Коротко і ясно Показати IP 8 Квітня 2011 16:48
А я говорив з Яручиком, він казав шо нікуди переходити не буде але Свободу покине бо не терпить коли йому вказують як голосувати, і злиться що Вітів всі бабкі собі забирає.
Екс-мер Показати IP 9 Квітня 2011 14:06
На цей раз Катеринчук дуже слабо виглядав на фоні інтелектуала Бірюкова, про Голєву взагалі мовчу. Відчувається, що потужною аналітикою про коварні замисли Шиби з Катеринчуком поділився мощний мислитель Бірюков. З приходом до Європейської партії Бірюкова Катеринчук відкрився лучанам поновому, як людина, яка не боїться на пресконференції нести відверту дурню лише аби попасти у звіт "Волинських новин". Браво Анатолію Євгеновичу! Не замикайтесь на Луцькому міському рівні, Ваше місце в Києві поруч Катеринчука на всіх пресконференціях.
Вікно Показати IP 9 Квітня 2011 17:25
Ну не треба знущатися над Бірюковим ,хоча він і буквоїд ,однак з БЮТом не зіспівався ,бо ті грабують по наглому ,а він ще закони знає.Про Шибу : побачите ,як приїде Томенко і все вирішиться швиденько,хоча й хтось не хоче.Та хто ж буде запитувати.
Бірюк...в Показати IP 9 Квітня 2011 18:01
Тепер на голєвскіх маршрутках замість зображень Катеринчука та Голєвої потрібно розмістити зображення Бірюкова та Голєвої. Якщо Голєва це не зробить, то Бірюков довго не буде добавляти авторитету Європейській партії, він займеться розкруткою іншої партії. Бірюкова на маршрутки!
Шибка Показати IP 9 Квітня 2011 19:36
Для Вікно. Бірюков інтелектуал, який дозволяє собі перли тіпа "ви мене хочете своїми членами заштовхати". Та він за гривню вдавиться. Якби Олена не взяла його на оплату, то він би й Європейську партію обгаджував би. Хай Голєва припинить йому платити бабло, побачимо де він буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus