USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скандальний гараж комуністів хочуть привласнити

26 Листопада 2014 15:20
Власник незаконного будівництва, що на вулиці 8-го Березня, 24а, хоче впорядкувати технічну документацію на самовільне будівництво.

Про це під час засідання 66-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 листопада, повідомив начальник управління землеустрою Сергій Шабала.

З його слів, власник вищезгаданої земельної ділянки, який, до слова, є колишнім юристом луцького осередку КПУ, має договір оренди від жовтня 2010 року. Тож, він просить, згідно з рішенням міської ради, право отримати у власність цей гараж через розробку технічної документації. Саме з проханням передати земельну ділянки у власність для обслуговування власного гаража, Богдан Муха звернувся до луцького ЦНАПу.

Однак, обранці громади зауважили, що приміщення на вулиці 8-го Березня 24а – далеко не гараж, а двохповерховий будинок.

«Це - той самий скандальний гараж, в якому пригрілися луцькі комуністи. Тож, ми маємо справу з самовільним будівництвом. Цільове використання земельного наділу було призначене для облаштування гаража, але там далеко не гараж. Над ним є житлові приміщення, другий поверх. Тому нам треба спочатку дочекатись реакції компетентних органів, які повинні оцінити діяльність забудовника, застосувати до нього ті санкції, які можна», - зауважив депутат Луцькради Юрій Вега.

Також він зазначив, що гостро стоятиме питання про те, розбирати чи не розбирати верхнє приміщення гаража.

«Ми поспішати з цим питання зовсім не повинні. Ми не можемо узаконити самовільне будівництво із порушенням усіх допустимих норм. На жаль, згідно із термінами регламенту, ми не можемо підготувати відмовне рішення. Тому пропоную депутатам не голосувати за нього», - додав він.

На це начальник управління землеустрою Сергій Шабала зауважив, що земельне управління готує документи, незалежно від політичних переконань заявника. Тож, народні обранці не підтримали такої ініціативи.

Зауважимо, «таємний офіс» комуністів знаходиться у гаражі лучанина Богдана Мухи, який донедавна був юристом луцького осередку комуністичної партії. Згодом він вийшов з партії, оскільки вступив до батальйону територіальної оборони «Волинь», де, з його слів, працював діловодом у штабі.

Однак, як з’ясувалось, на місці дислокації батальйону, незабаром він опинився в центрі скандалу, взявши участь у бійці з заступником командира батальйону.

Нагадаємо, 24 листопада невідомі у масках увірвалися до гаража, де таємно збираються комуністи, й побили першого секретаря Луцького міськкому КПУ Віктора Пащука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
капец Показати IP 26 Листопада 2014 15:25
знести щоб інші думали що то за зараза кпу.
Пипець Показати IP 26 Листопада 2014 15:42
Давайте його спалимо!!!
Ніна до Пипець Показати IP 26 Листопада 2014 18:56
Якщо тишком-нишком. Він же все рівно нічийний. І нехай усі самовільники бояться.
забудовник Показати IP 26 Листопада 2014 15:51
А я от збудував і гараж, і хатину, і ставок викопав. І все без дозволів. Заплатив штраф за "самоволку" і виробив усі документи. І плювати хотів на всіх. Бо в мене бабло є в наявності. А в комуністів бабла немає і вони нічого не зроблять. Тепер уся країна моя. Бо у мене бабло є.
я до забудовник Показати IP 26 Листопада 2014 15:55
Ти точно комуніст!!! І не треба нам бла бла бла!!!!
Дончанин до я Показати IP 26 Листопада 2014 17:20
Между прочим, забудовник сказал существующую истину, а не бла, бла, бла. Если не согласен, то возрази КОНКРЕТНО. А ведь не сможешь!
Степан Бандера Показати IP 26 Листопада 2014 15:55
Тре мені на пр. Волі такий гаражик спорудити. Якщо комунякам можна таке робити, то чому б і мені не скористатися безалаберністю наших міських чиновників-посіпак. Зроблю собі там офіс на другому поверсі, а знизу Волинянку свою буду ставити.
патріот Показати IP 26 Листопада 2014 21:11
Скоро він згорить
Людмила Показати IP 27 Листопада 2014 01:19
Хто жив, той і живе далі. А ми як сиділи в гуртожитку, так і сидіти будемо в одній кімнвті, як робили на панів, так і далі робимо. Чого дурні, бо бідні.. Чого бідні, бо дурні.. А насправді, красти не навчилися, все копійка до копійки. Економимо на чому можемо, одну дирку закриємо, десять вилізи. Але бачимо, що і ділитися потрібно, чим можемо то майдану допомагаємо, то в АТО щось відправляємо. А комуняки як були при владі, так і залишились трішки перефарбувалися, Гімн України вивчили... Карабасів набудували, земельки нахапали... грошиків накрали, а ми що, дурні та й годі, що терпимо оцю погань. Я жінка, а Ви, хлопці на що дивитесь? Думаєте само пройде, та ні.
Анонім Показати IP 27 Листопада 2014 07:14
Спалити
Віяло Показати IP 27 Листопада 2014 20:01
До тла разом із "завсєгдатєлями"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus