USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Скільки заробляє «верхівка» луцької мерії. ДОКУМЕНТ

1 Червня 2013 18:24
Інформацію про зарплати чиновників Луцької міської ради надали у муніципалітеті.

Про це повідомили «Під прицілом».

У документі за підписом Миколи Романюка зазначено, посадовий оклад першого заступника міського голови Святослава Кравчука становить 3017 гривень.

Однак, окрім заробітної плати заступники отримують ще й надбавки за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, за вислугу років та за присвоєнні ранги, встановлені відповідно до постанови КМУ від 9.03.2006 року №268 «Про упорядкування структури та умов праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».

Тож, він отримує щомісячну надбавку за вислугу років у розмірі 25% до посадового окладу з урахуванням надбавки за присвоєний 5-й ранг посадової особи.

Що ж до заступників міського голови, яких у мерії троє, то зарплата у них дещо нижча – по 2855 гривень у кожного.

Однак, у «замів» дещо різні надбавки. Так, Тарасу Яковлеву призначили 15-відсоткову надбавку а також 110 гривень за 7-й ранг держслужбовця. В той же час Юрій Вербич отримує 40% надбавки до посадового окладу з урахуванням надбавки за присвоєний 5-й ранг.




Однак працівники видання «Під прицілом» знайшли на офіційному сайті Луцької міськради іншу інформацію про надбавки до зарплатні посадовців. Зокрема у таблиці детально розписано усі надбавки, які отримує мер, його заступники та радники.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ну-ну Показати IP 1 Червня 2013 19:33
дуже смішно
NANO Показати IP 1 Червня 2013 20:15
Дайте нам можливість брати хабарі і ми від зарплати взагалі відмовимось
Оксана Показати IP 2 Червня 2013 15:54
Той Вербич з Кравчуком з тих кабінетів не вилазять, тільки міняють періодично Київський м-н на Б.Хмельницького і так по колую:) А от що вони зробили такого що підходить під "за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи"?:)
Корінний лучанин Показати IP 2 Червня 2013 17:27
Ну це державні службовці ! А депутати тут не світяться у них свої окремі доходи і не бідаками вони прийшли у місьраду! Якщо розібратись,я б не сказав що у них вже надто великі заплати, ну так -. прийнятні для чиновника. Я НЕ ЗАЗДРЮ , хай мають бо хто піде на малі зарплати,це нонсенс. А середньостатистичний лучанин працює вже конкретно на ЖАДНЮЩОГО УКРАЇНСЬКОГО приватника, який дає з/п в конвертах(добре якщо дає, а буває що КИДАЄ). Капіталістична дійсність, а нещодавно всі були "такі рівні", людина людині друг , товариш та брат. Сміх та й годі ! Тільки ЦЕРКВА закликає, НЕ ЗБИРАЙТЕ СОБІ СКАРБІВ НА ЗЕМЛІ !!! А БРАТВА краде мільярди у людей і робить благодійність на КОПІЙКИ !!!
Синюк Показати IP 2 Червня 2013 21:48
Ненавиджу владу від Києва до Луцька!!!
Саша Показати IP 2 Червня 2013 23:05
Может официально и так но они решают чужие проблемы за деньги-посмотрите как и где они живут и на чём ездят
Піп Показати IP 3 Червня 2013 09:36
Прикольне фото. Такий файний Пасхальний кошик. Тільки на одну пасочку стільки яєць.
Маня Показати IP 3 Червня 2013 15:53
Брехня повна.Войтович має офівційно 20 тисяч- це якого року посадові оклади. В бібліотеці більше одержують прості працівники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus