USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Соболєв вважає, що Терещук «тероризував луцький Євромайдан»

16 Грудня 2014 09:39
Столичні правоохоронні органи очолюють представники влади колишнього президента Віктора Януковича.

Про це в ефірі телеканалу "24" повідомив голова Антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв, - інформує Газета.

Соболєв, зокрема, зазначив, що має зауваження до процесу люстрації у Генеральній прокуратурі та Міністерстві внутрішніх справ.

"Я сказав про це і Генеральному прокурору, і Міністру внутрішніх справ", — наголосив депутат.

Він розповів, що київською міліцією керує людина, яка тероризувала луцький Євромайдан, а столичною прокуратурою — прокурор, який є синонімом режиму Януковича на Луганщині, Юлдашев.

"Поїдьте на Волинь і запитайте, хто такий Терещук. Запитайте у біженців з Луганщини, що для них означає ім'я Юлдашева", — наголосив Соболєв.

Політик зазначив, що йдеться про сотні чиновників, яких Янукович залишив після себе і які досі зберігають свої високі посади.

"Якщо їх не буде звільнено, то нема про що говорити. Адже вони заблокують будь-які перетворення наших "неправоохоронних" органів на правоохоронні", — заявив голова Антикорупційного комітету.

Він також обурився тим, що правоохоронні структури затримали Сергія Кобу, одного з лідерів Автомайдану, за те, що він не прийшов вчасно в суд, призначивши йому домашній арешт.

"Це величезне "досягнення" Революції гідності", — зіронізував політик.

Крім того, Espreso.tv опублікувало список топ-10 чиновників, які не хочуть проходити люстрацію. Серед них – колишній начальник управління МВС у Волинській області, нині – керівник київської міліції Олександр Терещук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
пенсіонер Показати IP 16 Грудня 2014 10:00
Цей жид я у фільмі "Весіля в малинівці" На Волині справно виконував накази Яника по переслідуванню активістів. Як кадровик показав свою бездарність при керівництві міліцією. Як наслідок його безглуздої команди розгромлено приміщення УМВС, запросив і пізніше кинув Башкаленка, тим самим допустивши його катування, сюжет якого використала російська пропоганда звинувативши западенців у фашистських методах. А сьогодні він зі своїм дружариком Яремою, в якого був заступником по кадрах, розслідує злочини на Майдані. Ярема з кожни своїм кроком починає бути похожим на псевдолідерів Майдану таких як Кубів, Мохницький. О.Терещук на Волині не забував про своє збагачення.податком були обкладені всі найбільш корумповані службт: БЕЗ, ДАІ. . Організував незаконий видобуток бурштину в Маневицькому районі при цьому для охорони копачів використовував працівників "Беркута" Це, що тяжко перевірити ? Я не сприймаю використання для люстрації смітьєвих баків, але цей заслуговує.
що ти мелеш дурню? до пенсіонер Показати IP 16 Грудня 2014 10:42
у Маневицькому районi бурштин добувають Правий сектор, Самооборона, пiд пильною охороною Айдара та пiд кришою Лапiна, а також за 100 доларiв тобi нададуть помпи та iншi знаряддя, однак половину видобутого також вiддаеш. Бурштин на чорному ринку у Польщi беруть 1000 доларiв за кiлограм.
Анонім до що ти мелеш дурню? Показати IP 16 Грудня 2014 11:38
Свято місце пусте не буває. При Терещуку там рили тільки його люди. і охороняв Беркут в цивільному це без проблем документується. Що робиться там зараз я не знаю З публікацій в ЗМІ знаю, що некий
очевидець до що ти мелеш дурню? Показати IP 16 Грудня 2014 11:43
Свято місце пустим не буває, При Терещуку там рили тільки його люди і Беркут охороняв в цивільному, Це легко підтвердити є свідки які млжуть дати покази. Що робиться там зараз не знаю Читав в ЗМІ, що некий Павшук звинувачував нинішню міліцію в кришувані, були затримання про, що писали ВН.Щоб щось писати необхідно знати і мати докази
беркут до пенсіонер Показати IP 16 Грудня 2014 11:25
якраз беркут і їздив на затримання тих самих копачів(пс, айдарівців і т.д.) бурштину в минулу п"ятницю, так що шановний пенсіонер, перш ніж писати-уточнюйте інформацію
Сергій до беркут Показати IP 16 Грудня 2014 11:49
Окремі працівники під примусом виконували команди Терещука і це правда, не треба лукавити, Правда єдиний мудрий його поступок, за зароблені на Волині грош, купив для працівників Беркута цивільний одя,г щоб вивезти з Києва, правда запізно собразив зновуж для того , щоб прикрити свою жопу
Допитливий до пенсіонер Показати IP 16 Грудня 2014 23:35
Насправді Єгора Соболєва звуть Зімін Єгор Анатолійович. Питання : для чого змінювати призвіще і по- батькові?
Василь Показати IP 16 Грудня 2014 10:19
Нехай Соболєв розкаже про своє мутне минуле, про те, чого виїхав з Росії і як помер білорус, який допоміг в перший період йому на Україні.
До до Василь Показати IP 16 Грудня 2014 23:00
А це вже цікаво! Подробиці будь - ласка
Хлоп Показати IP 16 Грудня 2014 10:48
Я щось не зрозумів: лідерам Автомайдану тепер можна по свому бажанню ходити в суд? Чи таке право вже заслужили всі учасники Майдану? Чи всі учасники Майдану це і є тепер суд?
обс Показати IP 16 Грудня 2014 11:16
Терещук був не самим гіршим начальником увд за минулі роки
обс Показати IP 16 Грудня 2014 11:17
Соболев може якесь пту заочно кінчивби а то соромно кухарка пробує державою керувати
лучанин до обс Показати IP 16 Грудня 2014 11:53
Освідчені вже докерувались, перетворили країну в суцільний кландайк, тільки вила або коліївщина може витравити цей фурункул на тілі України
Хлоп до лучанин Показати IP 16 Грудня 2014 12:02
А що, сучасна коліївщина краща за Клондайк?
Анонім Показати IP 16 Грудня 2014 12:38
У Києві розпочався фінансовий Майдан Сьогодні під Верховною Радою України розпочався безстроковий мітинг вкладників і позичальників “Національний Бунт — Фінансовий Майдан”. За інформацією організаторів, мітингувальники вимагатимуть негайного розгляду та прийняття на законодавчому рівні дієвих законопроектів, спрямованих на першочергове вирішення питань погашення кредитів, розподілу ризиків, виплати депозитів, встановлення рівноваги та правової визначеності.
СЕРГІЙ Показати IP 16 Грудня 2014 13:15
2015 РОЦІ ДО ВЛАДИ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ ПОВИННІ ПРИЙТИ ЯКІ БУЛИ НА ЄВРОМАЙДАНІ ВОЛОНТЕРИ В АТО ЯКІ МАЮТЬ ВИЩУ ОСВІТУ СЛУЖИЛИ В АРМІЇ ТАКІ ЯК НАДІЯ САВЧЕНКО ЧЛЕН ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБЄДННАННЯ БАТЬКІВЩИНА НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ 8 СКЛИКАННЯ МАЄ ОРДЕН ЗА МУЖНІСТЬ 3 СТУПЕНЯ ТА ЇЇ СЕСТРА ВІРА САВЧЕНКО ОСВІТА ВИЩА АРХІТЕКТОР ВОЛОНТЕР БУЛА СУТКИ В ПОЛОНІ В СЕПАРАТИСТІВ ЧЛЕН ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ОБЄДНАННЯ БАТЬКІВЩИНА 2014 НА ПАРЛАМЕНСЬКИХ ВИБОРА Х ПО КИЇВСЬКОМУ МАЖОРИТАРНОМУ ОКРУГУ ЗАНЯЛА 3 МІСЦЕ . ЗАБОРОНИТИ ПОТРІБНО ПАРТІЮ РЕГІОНІВ КОМУНІСТИЧНУ ПАРТІЮ УКРАЇНИ УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР ХТО ЗАЙМАЄПОСАДИ ВІД ЦИХ ПАРТІЙ НІКОЛИ НЕ ДОПУСТИТИ ДО ВЛАДИ. ПРОВЕСТИ ЛЮСТРАЦІЮ ВСЮДИ В УКРАЇНІ МЕРІВ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ ЗАВІДУВАЧІВ ЛІКАРЕНЬ НАЧАЛЬНИКІВ МІЛІЦІЇ ЯКІ ПІДТРИМУВАЛИ ПАРТІЮ РЕГІОНІВ ПІД ЧАС ЄВРОМАЙДАНУ. НОВІ ЛЮДИ-НОВА ВЛАДА.
Дьодік до СЕРГІЙ Показати IP 16 Грудня 2014 13:22
Сірожа! 1. Заспокойся. 2. Вимкни капслок. 3. Вивчи правила пунктуації.
ЙЙЙ Показати IP 16 Грудня 2014 19:30
Терещук є нормальний мужик!!!
вася до ЙЙЙ Показати IP 16 Грудня 2014 20:39
Похожий на тебе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus