USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Сомалійці на Волині голодують на публіку?

21 Січня 2012 19:22
Директор Департаменту в справах біженців Державної міграційної служби Наталя Науменко заявила, що затримані сомалійці отримують посилки з їжею.

Водночас вона підтвердила, що біженці відмовилися від харчування в їдальні, - повідомляє Українська правда з посиланням на радіо Свобода.

«Тому, з моєї точки зору, це голодування більше на публіку. Історія починається з того, що особи дізналися про те, що вони відповідно до нового законодавства, яке набуло чинності 25 грудня минулого року, будуть утримуватися у такому пункті не півроку, як було раніше, а рік», – сказала Науменко.

У міграційній службі повідомили, що мають в першу чергу встановити, чи справді затримані є сомалійцями.
«Якщо буде встановлено, що мігрант приїхав із Сомалі, то будуть прийматися довгострокові рішення по кожному окремо. Але вони не будуть в жодному разі видворятися в Сомалі», - пояснила Наумова.

Наразі у пункті тимчасового утримання іноземців «Журавичі» під вартою в очікуванні на депортацію перебувають 58 мігрантів із Сомалі.

У Державній міграційній службі переконують, що Україна дотримується усіх резолюцій ООН щодо громадян, які заявляють, що вони виїхали із Сомалі.

Як відомо, кілька десятків сомалійців оголосили голодування на знак протесту проти затримання їх на строк до одного року «з метою депортації» за рішенням суду.
У Державній міграційній службі переконують, що Україна дотримується усіх резолюцій ООН щодо громадян, які заявляють, що вони виїхали із Сомалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
дідо Показати IP 21 Січня 2012 19:29
у шахти ...
тиць-здиць Показати IP 21 Січня 2012 19:37
А що це вони роблять на Волині? Це часом не пірати сомалійські приїхали захопити акваторію Світязя ?
Обурений Показати IP 21 Січня 2012 21:13
А за чий же кошт вони будуть утримуватися? Скільки сотень тисяч гривень передбачено на таких от "незадоволених і голодуючих"? Н....р в Африку або віддати євроаейцям, вони в цих темах толерантних трусяться. Хай там них і годують.
Spaceman Показати IP 22 Січня 2012 02:45
Якого @#я мавпи будуть утримуватися рік в Україні за рахунок податків, які я сплачую? Вони так же добре ставилися до наших моряків, яких неодноразово захоплювали в полон? Понапридумували фігні: толерантність, гуманність, резолюції ООН. На уранові шахти їх в Кіровоградську обл., хай там відпрацьовують кошти на своє утримання!
XLX Показати IP 22 Січня 2012 10:46
Да что с ними цацкаются и скандалы разжигают? Мы их заставляли нелегально через границы идти?! Вывезти их под ихнее посольство и пусть там разбираются!!! Мало того, что наше государство предоставляет им все условия, питание, кормление, так они еще и "тявкать" начинают... Ну и пригрели! :)))
Націоналісти.. Показати IP 22 Січня 2012 12:32
нам пора об'єднуватись, пишіть [email protected]
Ілля Показати IP 22 Січня 2012 12:49
Ну і діла. Сомалійці наших в полон брали, а тепер ми їх годувати маємо. Нехай ідуть на Нововолинські шахти або їдуть на торфяники, геть зажерлися. Як в Америці - нічого робити не хочуть, а їсти і права їм подавай. Хочеш тут жити, то іди роби і заробляй собі на життя.
ведмеденко Показати IP 22 Січня 2012 14:17
християни довбані...де ж ваша любов до ближнього?
СН до ведмеденко Показати IP 22 Січня 2012 18:36
Сомалі - то далеко, а не близько!
Alex до ведмеденко Показати IP 1 Квітня 2012 23:35
Я язичник. християнство не для мене. ми стали слабкими саме після того як прийняли християнство. до речі, попроси мусульман полюбити тебе
ВАЛЕРІЙ Показати IP 22 Січня 2012 22:56
Це ще квіточки, ягідки почнуться пізніше. Яценюк, Тимошенко і Ющенко підпосали угоду з європейцями, в якій йдеться про повернення мігрантів, які потрапили до Європи через Україну, назад до України.
Oksana Показати IP 23 Січня 2012 13:46
Директор Департаменту в справах біженців Державної міграційної служби Наталя Науменко заявила... Але вони не будуть в жодному разі видворятися в Сомалі», - пояснила Наумова. ТАК З КИМ РОЗМОВЛЯЛИ????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus