USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сосновського не судили

27 Жовтня 2011 10:39
Луцький міськрайонний суд переніс розгляд адмінсправи щодо депутата Луцької міськради Антона Сосновського, що мало відбутися 27 жовтня.
Засідання планували провести о 09.15 год. Однак журналістам у суді повідомили, що слухання у справі відтермінували.
Варто зазначити, що приблизно о 09.20 із приміщення суду вийшов відомий адвокат, депутат міськради Андрій Осіпов, якого із Сосновським пов’язують дружні стосунки.
Власне, прокуратура хоче притягнути депутата Луцької міськради до адміністративної відповідальності через порушення права на інформацію.
Нагадаємо, що депутат міської ради Євгеній Ткачук надіслав офіційне звернення прокурору міста Луцька Сергію Даніліну з проханням «провести офіційне розслідування» того, як громадська організація «Волинський блок» використала гроші, зібрані для допомоги народу Японії.
Сосновський на сесії міської ради повернув 30 гривень своєму опоненту. Проте Ткачук відмовився взяти гроші та нагадав, що кидав у скриньку 200 гривень.
Отож, сьогодні в суді планували розглянути справу щодо ігнорування Сосновським інформаційного запиту "Волинської газети" та офіційного звернення Ткачука та з приводу долі «японських» грошей
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Світлана Головачук Показати IP 27 Жовтня 2011 13:21
Даруйте, колеги, але, певно, не варто зазначати "Однак ВН у суді повідомили, що слухання у справі відтермінували", коли особисто Вашому виданню такого не повідомляли, а сказали всім присутнім журналістам. Мало того, чомусь не всі представники ЗМІ намагалися з"ясувати, чому медійникам доводиться так довго чекати. Шануймо один одного, колеги. І не видаваймо за свою сенсацію інформацію, здобуту іншими. У вас (себто Інтернету) і так є перевага - оперативність.
цікаво Показати IP 27 Жовтня 2011 19:19
а цей знівечений життям депутат ще працює в токарського? чи звідти також підсрачника дали?
Банкир Показати IP 28 Жовтня 2011 15:03
А скоро и ми за тебе візьмемся. якщо гроші не повернеш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus