USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сосновський: до «ММ» вступлять і інші «тимошенківці»

29 Травня 2011 16:26
Депутат Луцької міської ради Антон Сосновський стверджує, що ніхто з фракції ВО «Батьківщина» не виключений і каже, що не бачить причин для цього.

Нагадаємо, за інформацією голови Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, 26 травня бюро цієї організації рекомендувало фракції виключити Антона Сосновського з лав фракції. Підставою до цього стало входження Сосновського до депутатської групи «Місто майбутнього».

Стверджувалося , що причиною такого рішення стало порушення партійного положення про те, що депутат фракції «Батьківщина» має право входити в будь-які міжфракційні об’єднання лише за умови погодження цього його фракцією. А також порушення прямої вказівки лідера Юлії Тимошенко про заборону депутатам від «Батьківщини» у будь-яких радах вступати до об’єднань та груп, куди входять представники провладних партій (у «Місто майбутнього» входить член «Сильної Украни» Андрій Розумовський).

«Рішення бюро мені невідоме. Я був викликаний на бюро, мені пропонували вийти з групи «Місто майбутнього», але я не був присутній під час обговорення мого питання і про рішення мені ніхто не повідомляв», - сказав 27 травня Сосновський.

Сосновський додав, що на пропозицію вийти з групи відповів, що «рішення прийняв абсолютно у здоровому глузді» і не бачить ніяких небезпек у тому, що член фракції «Батьківщина» очолив міжфракційну групу. «Не просто вступив, а очолив», - наголосив Сосновський.

При цьому він сказав, що вважає, що це «дозволить фракції «Батьківщина» поширювати свої ідеї і свій вплив на інших колег у міській раді, долучати їх до продуктивної співпраці».

«Я переконаний що питання виключення чи невиключення має приймати фракція , а такого рішення ще нема. Поки що мене ще ніхто нізвідки не виключав», - сказав Сосновський.

«Я ніде не дискредитував фракцію і партію. Вважаю себе адекватним і послідовним депутатом. Фракційних рішень, дисципліни не порушував, тому якийсь бойкот стосовно мене вважаю нелогічним», - пояснив Антон Сосновський.

Він пояснив, що депутатська група «Місто майбутнього» створена, аби вирішувати господарські і економічні питання життєдіяльності і розвитку міста, «залишивши політичні питання фракціям»

«Окрім того, я людина конструктивна і вважаю за потрібне спілкуватися з усіма депутатами не залежно від їх уподобань. Для покращення в тому числі контролю за бюджетним фінансуванням, екологічним станом міста тощо – треба спілкуватися з усіма. Тому для того, щоб формалізувати це спілкування, щоб це не була якась кулуарщина – ми створили це об"єднання», - пояснив Сосновський.

«В подальшому до групи можуть вступити ще декілька депутатів, які приєднаються до нас пізніше – з різних політичних сил, в тому числі і з «Батьківщини», - сказав Сосновський.

Він додав, що в разі, якщо його виключать із фракції, він не розглядає варіантів вступу до фракції іншої політичної сили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
АРМАДА Показати IP 29 Травня 2011 18:46
Будут рвать фракцию?
Людмила Показати IP 29 Травня 2011 20:17
Пане Андрію! Пістовіт наклав у штани, бо боїться, що Ви, очоливши міжфракційну групу відсунуте його на задній план. Правда, він бідняга не розуміє,що не посада визначає інтелект особи. Якщо Ви молодий і перспективний політик, то цього Гріша у Вас відібрати не може, навіть якщо 100 разів Вас виключить із БЮТу. Гріша бідняга тужився-тужився, думав в нардепи проскочити. Не доведи Господи щоб його включив Дєд в списки, сама своїми руками задушу і Дєда і його внучат.
Ася Показати IP 30 Травня 2011 08:59
Сосновському ще треба навчатись. І свого не цуратись. Ще дуже молодий, але піаритись уміє.
Michael Corleone до Ася Показати IP 30 Травня 2011 12:45
Є ше молодші за нього. Але вони, до їх честі, не намагаються "рєшать вапроси", як Тоха
жжжж до Michael Corleone Показати IP 30 Травня 2011 14:20
Калахан, ти?
Michael Corleone до жжжж Показати IP 30 Травня 2011 15:36
І Калахан, і Комлик, і Данильчук, і Бунда, і Разумовський, і Приступа
Sposterigach до Ася Показати IP 17 Серпня 2011 20:06
по трупам до цілі
Антон Показати IP 30 Травня 2011 12:46
Тоха ще піариться і піариться. Треба працювати.
Антирейдер Показати IP 30 Травня 2011 16:31
Сосновський не лише став розкольником у фракції а ще й інших депутатів тягне за собою! Пустовіте, приймай кардинальне рішення!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus