USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

США і ЄС узгодили санкцій проти Росії за Азов, – ЗМІ

13 Лютого 2019 15:56
США і ЄС майже завершили процес узгодження пакету нових санкцій проти Росії, які будуть введені через захоплення українських кораблів у Керченській протоці.

Про це пише газета Financial Times з посиланням на дипломатичні джерела, передає Кореспондент.

«Західні країни наблизилися до узгодження ряду нових санкцій проти РФ у скоординованих зусиллях, спрямованих на покарання Москви за її агресію проти України в Азовському морі», – йдеться в статті.

Згідно з інформацією, обмеження можуть бути введені в найближчі два місяці проти компаній і фізичних осіб, пов’язаних із нападом на українські кораблі і захопленням їхніх екіпажів.

Відзначається, що 18 лютого глави дипломатичних відомств країн ЄС повинні будуть обговорити питання про введення нових санкцій.

Нагадаємо, 25 листопада російський спецназ захопив два українських катери Бердянськ і Нікополь та буксир Яни Капу на підході до Керченської протоки. 24 українських моряки були заарештовані за звинуваченням у «незаконному перетині кордону РФ», троє з них отримали поранення. Незабаром захоплені моряки заявили слідству, що є військовополоненими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus