USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Останнє слово Надії Савченко російському суду – красномовний жест. ВІДЕО

9 Березня 2016 10:00
Суд у справі Надії Савченко продовжився сьогодні у суді міста Донецьк Ростовської області Росії, - повідомляє УНН.

За станом на 9:55 українська льотчиця вже була у залі суду.

Перед початком засідання вона привіталась із присутніми. Українку привезли на судове засідання, на якому вона має намір сказати свою промову, в якій їй відмовили на попередньому.



Слід зазанчити, що промову, яку ще 3 березня виклала у вільний доступ її сестра Віра, зачитує перекладач. При цьому Надія Савченко стоїть мовчки на стільці і слухає.




За станом на 10:13 "Засідання почалося. Надія виступає з останнім словом. Говорить українською мовою", - повідомив адвокат Марк Фейгін у Twitter.




Вона заявила, що її промову на російську перекладатимуть перекладачі. "Майдан у Росії буде! Путін всіх не посадить. Хотіли останнє слово? Ось воно", - Надя Савченко встала на стілець і показала середній палець суду.






За станом на 10:21 суд призначив Савченко дату вироку.

Отож, 21 і 22 березня цього року суддя зачитає вирок у справі українки Надії Савченко. Льотчиця заявила, що сухе голодування продовжиться, оскільки вона вимагала від російського правосуддя оголосити вирок впродовж семи днів. Після закінчення засідання українка приклала до серця руку й усі присутні заспівали державний гімн України. Також Савченко повідомила, що їй нічого втрачати.

Нагадаємо, що сьогодні, 9 березня, у московському аеропорту були затримані мама Надії й народні депутати України.

Нагадаємо, Надія Савченко мала виступати із заключним словом іще на попередньому засіданні 3 березня, але суддя несподівано зупинив засідання і переніс його на 9 березня. У відповідь Савченко заявила, що відмовляється від прийому рідини на додачу до голодування, яке вона оголосила 18 грудня, і переходить на сухе голодування.

Її заключне слово тим часом оприлюднили в інтернеті, і в ньому Надія Савченко заявила, що не визнає ні своєї вини, ні майбутнього вироку їй, ні самого російського суду над нею.

У Росії Надію Савченко звинувачують у причетності до загибелі російських журналістів на Донбасі влітку минулого року і незаконному перетині кордону. Українка всі звинувачення відкидає.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ХРАМАХ ВОЛИНІ МОЛИТИМУТЬСЯ ЗА ЗВІЛЬНЕННЯ НАДІЇ САВЧЕНКО

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 9 березня у Луцьку на центральному майдані міста відбудеться акція на підтримку ув'язненої в Росії української військової Надії Савченко.

Подібні акції (#FreeSavchenko!) сьогодні відбудуться у багатьох містах світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ко Показати IP 9 Березня 2016 10:28
Ненавиджу кацапію
СБУ Показати IP 9 Березня 2016 12:38
Савченко наш президент, за якого і голосувати не потрібно, мужність, відвага, любов до своєї Батьківщини, до свого народу.Це не Петя з Сенєю,які далі власного збагачення нічого не бачать і їм на.рать на людей.Для Петра.звільнення САВЧЕНКО, Це його крах і це він добре знає, тому нічого не робить що для звільнення.
Святослава Показати IP 9 Березня 2016 14:05
Надія сильна! Путіну п*здець не за горами. Росія роздробиться.
не пацик Показати IP 9 Березня 2016 14:23
Возвращение Надежды Савченко в Украину- для сегодняшних политических барыг растрел--пуля в лоб и политическая смерть. Поетому они все свои ресурсы бросять на то что-бы ее невыпустили. Надеюсь сегодня никто несомневается в договорняки сегодняшней властью с путинской россиеей. Надежда Савченко- ето наша Надежда всех еще оставшихся романтиков на справедливость в етом насквозь пронившем коррумпированном обществе -без иностранных шулеров. Ето Надежда на свои собственные силы - на изменения в лучшую сторону.
Анонім Показати IP 9 Березня 2016 15:32
Яка ж жалюгідна росія. Гидко дивитися на цю рашиську постановку.Мама Надії ,щаслива мати ,що має таку дитину..Звичайно серце болить та душа кричить , але Надії сила і мені ніби дає сили і віри. Боже на тебе лише Надія,поможи їй та її сім,ї винести ці страшні метарства.
Анонім Показати IP 11 Березня 2016 00:26
Вот освободят Савченко - и все, Россия развалится (вечная мечта), Порошенку конец и т.д. и т.п. Выйдет Савченко, и что? Что дальше? Воровать перестанут? Устыдятся? Савчеко испугаются? Что будет? Учитесь думать самостоятельно, а не теми категориями, которые вам навязывают. Чесслово, как дети, что вижу, то пою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus