USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Савченко перерве голодування, щоб пройти детектор брехні

13 Квітня 2018 17:37
Підозрювана у підготовці терактів і повалення державної влади Надія Савченко погодилася перервати голодування на 3 дні, щоб пройти допит на поліграфі.

Про це "Українській правді" повідомив її адвокат Олег Соловей.

"Надія Вікторівна погодилася призупинити голодування на 3 дні, щоб стан її здоров'я дозволив пройти поліграф. Я зараз іду за продуктами", - сказав він.

За словами Солов'я, Савченко їстиме ті продукти, які дозволив у її стані вживати лікар ІТТ, 13, 14, 15 квітня, а 16 квітня продовжить участь у допиті на поліграфі.

"Вона три дні вживатиме незначні продукти, які лікар дозволив, для того, щоб показати суспільству, що вона не здійснювала інкримінованих їй злочинів і завершити процедуру поліграфа у понеділок", - сказав адвокат.

Він додав, що Савченко свій намір підтвердила відповідною заявою.

За словами захисника, допит на поліграфі 13 квітня тривав приблизно з 10:30 до 13:30.

Він припустив, що процедуру допиту на детекторі брехні 16 квітня Савченко може проходити з самого початку.

13 квітня допит на поліграфі Савченко був призупинений через те, що арештована голодує, а тому провести процедуру коректно неможливо.
Нагадаємо, Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт. Надію Савченко 23 березня суд арештував на 59 днів.

Ще перед затриманням її соратники поширили відеоролик, у якому вона у порожній залі Верховної Ради саркастично говорить: "Бабах! Що, страшно? А вони нас бояться".

Перед цим була інформація, що у Савченко відібрали гранати в парламенті. 29 березня Апеляційний суд Києва відмовився скасувати міру запобіжного заходу, залишивши її під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гад Показати IP 13 Квітня 2018 17:52
ох, гадя, гадя, три дні їсти, щоб годину на поліграфі поспати...так ти ж вже його сьогодні пройшла...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus