USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську судитимуть заступника міського голови

14 Травня 2014 21:13
Андрія Сторонського, заступника мера Нововолинська, звинувачують у дрібному хуліганстві. Більше того, посадовець постане перед судом.

Так, сьогодні, 14 травня, у Нововолинському міському суді відбулося перше засідання у справі заступника міського голови Андрія Сторонського. Про це інформує «Нововолинськ діловий».

Саме дрібне хуліганство, на думку позивача, мало місце в лютому цього року, коли згідно з показами свідків Андрій Миронович, перебуваючи на робочому місці у приймальні, обматюкав громадських активістів Бідзюру, Мигаса та депутата Киричука.

До зали судових засідань прибули як свідки у справі, так і сам Андрій Сторонський у супроводі адвоката Шостака. На вимогу останніх заборонили відео- та фотофіксацію цієї безпрецедентної події. Хоча відповідне клопотання озвучив редактор «Нововолинська Ділового» Андрій Сорока. Адвокат Шостак навіть висловлював вимогу заборонити аудіозапис, але суддя Орися Ференс-Піжук такої агресії стосовно журналістів не підтримала.

Андрій Сторонський своєї вини не визнає і каже, що лайливих слів не вживав, попри те, що частина свідків стверджує протилежне. Судове засідання буде продовжено, оскільки до зали слухань так і не з'явився депутат Нововолинської міськради Вадим Киричук. Наступна дата - 19 травня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
віталька Показати IP 14 Травня 2014 21:36
да-а-а... майдан нововолиньска не торкнувся? ми в луцьку таких хамів в шию гонемо!
Анонім до віталька Показати IP 14 Травня 2014 23:29
Та там до нього д**іли поприходили
Лучанин Показати IP 15 Травня 2014 00:39
В Луцьку обласну владу зайняли саме д*біли, будуть після виборів шукати роботу по спеціальності
Оляна Показати IP 15 Травня 2014 10:52
це просто місцевим псевдоактивістам зайнятися нема чим. вже що завгодно видумують, аби гавкати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus