USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Свобода» висунула кандидата на проміжні вибори

21 Червня 2013 11:02
Зі своєю кандидатурою на проміжні вибори до Луцької міськради визначилися представники Луцької міської організації ВО «Свобода».

Про це пише Вголос.

Так, Луцька міська організація ВО «Свобода» пропонуватиме кандидатуру керівника Волинського регіонального відділення Публічного акціонерного товариства «Брокбізнесбанк» Сергія Кудрявцева на проміжних виборах до Луцької міськради, які відбудуться 18 серпня.

Нагадаємо, Луцька міська виборча комісія призначила проміжні вибори депутата Луцької міської ради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 10у зв’язку із смертю депутата Леоніда Лаби.

Також з кандидатом визначилась «Батьківщина» - висуватимуть кандидатом на цей округ екс-заступника директора ДКП «Луцьктепло» Дмитра Дубняка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Александр Показати IP 21 Червня 2013 11:22
А фото где? Как же померять комментаторам объем физиономии кандидата и сравнить с количеством награбленного народного добра? Больше или меньше чем у пана Дубняка? А как другие партии и самовыдвиженцы?
soldier of fortune Показати IP 21 Червня 2013 13:40
"Рейтинговий кандидат", підтримує Свободу, от тільки не знаю про нього виборці нічого і працює він не шофером, і навряд чи знає він хто такий Клим Савур... Борода - рулить...
К-тр Москва Показати IP 21 Червня 2013 13:59
Мы за Кононовича!
поліщук Показати IP 21 Червня 2013 15:16
керівник банку, екс-керівник Луцьктепло - кандидати від опозиції?. печалька, особисто я голосувати за таких не збараюсь((( вже краще нехай буде комуніст, звісно якщо він не людина з мішком грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus