USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На проміжні вибори до Волиньради не виділили коштів

6 Квітня 2015 12:52
Питання із фінансуванням проміжних виборів депутата обласної ради у Ратнівському районі досі не вирішили.

Про це стало відомо під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 6 квітня.

Як повідомив керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк, у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Волинської облради, обласна виборча комісія призначила проміжні вибори депутата обласної ради по виборчому окрузі №23 (Ратнівський район).

Нагадаємо, згідно з постановою Волинської обласної виборчої комісії з виборів депутатів Волинської обласної ради, вибори призначили 26 квітня у зв’язку з достроковим припиненням повноваження депутата облради Валерія Трикоша, обраного в одномандатному мажоритарному окрузі № 23 (Ратнівський район), якого засудили до 8 років позбавлення волі.

До складу округу входять 39 населених пунктів, кількість виборців, які будуть внесені до попередніх списків, за станом на 1 квітня, становить 18 тисяч осіб, які голосуватимуть на 32 виборчих дільницях. Списки виборців передадуть ДВК до 12 квітня, районна виборча комісія мусить бути утворена до 10 квітня.

Робота з формування дільничних виборчих комісій наразі триває. За даними Ратнівської райдержадміністрації районна виборча комісія працює в приміщенні райради та забезпечена усім необхідним для виконання функціональних обов’язків. За станом на 2 квітня обласна виборча комісія зареєструвала чотирьох кандидатів в депутати обласної ради.

Проте занепокоєння, зі слів Дмитра Дубняка, викликає те, що коштів на проведення проміжних виборів наразі не виділили, це питання вносили на розгляд бюджетної комісії облради, але зняли з розгляду.

Питання досі не вирішили.

«Депутати у нас всі круті, хай вирішують», - зауважив голова ОДА Володимир Гунчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
виборець Показати IP 6 Квітня 2015 14:43
А який толк з тих депутатів. Буде ще один прогульщик і рада буде не правочинною після обіду проводити засідання.
111 Показати IP 6 Квітня 2015 21:00
Невже ми такі багаті, щоб проводити проміжні вибори, коли через шість місяців будуть чергові вибори. Для чого витрачати великі кошти, щоб обрати ще одного дармоїда. Он Башкаленко вже понад рік не ходить на сесії і виборці живуть без такого горе-депутата, а ще скільки їх таких у Волинській обласній раді.
06 Показати IP 7 Квітня 2015 15:50
НАМ ТРЕБА ПРОСУНУТИ АНДРЮШКУ !!!! ХАМЛА .....!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus