USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Свободівці побилися з комуністами у Верховній Раді

8 Квітня 2014 11:07
Представникам ВО "Свобода" не сподобався виступ лідера комуністів Петра Симоненка. Тому у стінах Верховної Ради України виникла бійка.

Подія сталася сьогодні, 8 квітня, під час засідання парламенту. Сутички пройшли між депутатами від "Свободи" та КПУ, - повідомило Еспресо.TV.

Лідер комуністів з парламентської трибуни звинуватив партію "Свобода" у захопленні складів зі зброєю. "І тепер тисячі озброєних націоналістів бродять по країні", - заявив Симоненко.

На це емоційно відреагував нардеп від "Свободи" Юрій Михальчишин і кинувся на Симоненка з кулаками. До бійки доєдналися й інші депутати.

У зв’язку з цим спікер Олександр Турчинов оголосив 10-хвилинну перерву.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
йося моргенштерн Показати IP 8 Квітня 2014 11:11
москальсько-жидовська свобода РОБИТЬ ВСЕ МОЖЛИВЕ І НЕМОЖЛИВЕ для розвалу УКРАЇНИ!!! але Бог все бачить!!! Слава УКРАЇНІ!!!
Не їхній учитель Показати IP 8 Квітня 2014 11:17
Це такий рівень виховання і освітченості.
Добрий Показати IP 8 Квітня 2014 11:19
Що вони роблять, країна на межі колапсу. Робіть правильні, розумні дії, думайте що робите. Рятуйте Україну!
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 11:21
КОМУНЯКУ - НА ГІЛЛЯКУ !!!!!!! ТИХ СВИНЕЙ КАЦАПСЬКИХ ДАВНО ТРЕБА ВИБИТИ, ЯК ЩУРІВ
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 11:39
Ваш бандера давно уже в АДУ!
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 12:36
ОТ ТИ ТОЧНО ТУДИ ПОПАДЕШ . І ТО НА САМЕ ДНО
ми до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 19:27
нелучанин, яка ти зла та неприємна особа. Від тебе тільки негатив. Всіх би на гілляку, в тюрму, в пекло. Будь добріше, досить вже капати ядом на ВН
Анонім до Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 21:29
ти що бог що знаеш де він)))
Анонім до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 13:33
нелучанин - то хто? москаль? а, полышук
Волинянин до нелучан Показати IP 8 Квітня 2014 11:42
Включай вже новини кацапські і дивись на своіх націоналюг придурок ти.Тут дійсно сумніви закрадаються хто на кого робить.Весь світ на нас дивиться, а ми в гетьманів граєм.ПОЗОРНИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ага до Волинянин до нелучан Показати IP 8 Квітня 2014 11:59
За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в говно… У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка? Мне, товарищи, поверьте- Это Путина рука! Я поймал по пьяни «белку» - Это Путина проделки! Куча под столом говна. Это Путина вина! Засорился унитаз - Это Путина приказ, Накидал туда бычков, Воду слил - и был таков! По ночам бельё ворует, Стёкла в нашем доме бьёт. Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот! Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах, Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет. Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе! Вас гроза в пути застала? - То рука Кремля достала. Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват. Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам. Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья! В темя клюнула ворона? - Это -юный друг ОМОНа. Пчелы, осы жалят вас? - Это путинский СпецНаз. Видишь этого шмеля? - Он на службе у Кремля! Если верите в такое - Это просто паранойя!
НЕЛУЧАНИН до ага Показати IP 8 Квітня 2014 12:39
ТВІЙ СЛОВЕСНИЙ ПОНОС - ЦЕ НАВІТЬ НЕ ПАРАНОЙЯ. ЦЕ ОСТАННЯ СТАДІЯ ДЕБІЛІЗМУ
НЕЛУЧАНИН до Волинянин до нелучан Показати IP 8 Квітня 2014 12:40
САМ ДИВИСЬ СВОЇ БРЕХЛИВІ КАЦАПСЬКІ НОВИНИ
ми до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Квітня 2014 19:29
САМ ДИВИСЬ СВОЇ БРЕХЛИВІ КАЦАПСЬКІ НОВИНИ - а я піду дивитись самий чесний та об"єктивний 5канал
тарас Показати IP 8 Квітня 2014 12:23
Во-во, чему удивляться, в нашей раде всегда драки за тёплое слово, а народ за спокойное место.
патріот Показати IP 8 Квітня 2014 12:55
Цю комуняцьку потвору давно треба втопитои в г*вні. Разом з його поплічниками Мартинюком, Демидюком і іже з ними. Можна разом і з екс-свахою)))
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 13:03
Задовбали і одні, і другі.
путріоту і нелучанин Показати IP 8 Квітня 2014 13:09
На них весь світ дивиться і робить висновки. Які б погляди не були в комуніста Симоненка, який не навчився розмовляти української мовою, проживаючи в українській державі і будучи депутатом українського парламенту, але свої гопницькі звички бувшим гопникам - нині депутатам від Свободи, пора забути - вони знаходяться у вищому представницькому органі держави. Якщо не можуть стримати свої дурні емоції - нехай вийдуть в буфет і попють холодної води.
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 13:59
Так за ПРАВДУ завжди б'ють!
лучанин Показати IP 8 Квітня 2014 14:17
Ви всіх у всьому звинувачуєте і шукаєте крайніх! Бо засра...ся по повні вуха.*** ***. і Мельник там ще скаче іди краще щось для області зроби пригрівся в депутатах.
Молодці Показати IP 8 Квітня 2014 14:50
Мало дали щеб Мельник лучанину вмазав.
вп Показати IP 8 Квітня 2014 16:11
Заборонити компартію! Це гірші за ворогів громадяни Украіни,які брешуть, наживаються і знов брешуть.А найбільші брехуни і хапуги депутати! А битися недобре, хоча, коли не розуміють мову, то треба доводити методами, які для них зрозуміліші
ми до вп Показати IP 8 Квітня 2014 19:31
по вашим критеріям потрібно заборонити всі партії, тому що всі вони ідеально підходять під написане вами вище. Всі, без вийнятків
аноним Показати IP 8 Квітня 2014 16:27
ДОЛОЙ КОМУНЯК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ваше место в мовзолеи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СИМОНЕНИНА в расею! Надо запретить эти пережитки прошлого их поддерживают только те кто страдают психическими растройствами, параноики и шизофреники!
Волинянин Показати IP 8 Квітня 2014 17:50
Позоритись просто не треба на весь світ божий.І взагалі іх кількість треба на половину зменшити, не треба нам стільки ДАРМОІДІВ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus