USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Топ політиків-зрадників з українським корінням

17 Серпня 2014 08:00
Багато політиків українського походження працюють на благо Росії та проти України. Інформацію про російських політиків, які старанно працюють проти Батьківщини, публікує Еспресо.TV

Варто зауважити, що Володимир Жиріновський, відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями, хоч і народився в Алма-Ати, таки має українське коріння. Його батько - із Західної України (Костопіль, Рівненська область).

А Геннадій Онищенко – колишній головний державний санітарний лікар Російської Федерації, який відомий заборонами та обмеженнями щодо продажу української продукції в Росії, свою медичну освіту здобув у Донецькому державному медичному інституті.

Цікаво, що цими двома прикладами ситуація не обмежується. Існує цілий список антиукраїнських політиків в Росії, які народилися в Україні, але зрадили Батьківщину.

Валентина Матвієнко (на фото) – російський політик, під чиїм головуванням Рада Федерації РФ дала дозвіл Володимиру Путіну на введення російських військ на територію України.


Вона народилася в Шепетівці, Хмельницької області і до 18 років жила в Україні. Згідно з рішенням Шепетівської міської ради та громади міста від 2 березня цього року Матвієнко занесена на дошку ганьби міста під номером один. За дії щодо анексії Криму до Матвієнко застосовані санкції ЄС - їй заборонено в'їзд до країн Євросоюзу та заморожені всі активи на його території.

Володимир Мединський – нинішній міністр культури Росії, відомий своєю українофобією та перекручування історичних фактів. За походженням - українець. Народився у Черкаській області, у місті Сміла.


Колишній міністр культури РФ також з України. Олександр Авдєєв народився у Кременчуку, Полтавської області.


Володимир Комоєдов – депутат Держдуми п’ятого скликання, голова комітету з оборони. Він також уродженець України, Рідне місто - Нікополь на Дніпропетровщині, утім, тепер його справа – охорона Росії.


Ще одна українка опікується безпекою країни-агресора. Ірина Ярова – з 2011 року голова комітету Держдуми Федерального збору РФ 6 скликання з безпеки та протидії корупції.

Вона народилась у Макіївці, Донецька область. Ірина Анатоліївна колись наважувалась критикувати владу та «Єдину Росію», не виступала з пропутінськими промовами. Однак пізніше «перефарбувалась» та стала висловлюватись проти опозиціонерів, назвавши їх подібними до терористів.

Головна поборниця корупції, Ярова, сама неодноразово була звинувачена у цій справі.

Володимир Зорін – колишній міністр РФ та радник РФ 2 класу, член партії «Єдина Росія». Володимир Юрійович, який так старанно йшов угору кар’єрними сходинками в Росії, народився у Вінниці.


Сергій Глазьєв – радник Володимира Путіна з питань регіональної економічної інтеграції. Тричі був депутатом Держдуми. У 2004 році навіть балотувався в Президенти РФ. Сергій Глазьєв народився в Україні, в Запоріжжі.


Валерій Комісаров – телеведучий та письменник, колишній депутат Державної думи (1999 - 2011 роки), член Найвищої ради партії «Єдина Росія». Валерій Якович народився у Харкові.


Євген Примаков – 3-й голова уряду РФ, 2-й міністр закордонних справ РФ, народився у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
дідо Показати IP 17 Серпня 2014 08:14
Вони не уродженці України, вони УРОДженці Совка.
баба до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 09:24
НАЙГИДОТНІША істота серед них - Матвієнко!
Вікторія до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 11:51
Цілком вірно: всі вони народжені в есесері. Етнічних українців там нема - тільки євреї та росіяни.
Українець до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 18:07
Краще так, совкові уроди
тетіа Показати IP 17 Серпня 2014 08:36
З цими то все ясно, ви про зрадників з нашої ВР напишіть та про тих,кому байдуже,що в країні робиться, для того щоб люди знали кому "дякувати" на наступних виборах
дідо до тетіа Показати IP 17 Серпня 2014 08:38
ПР ,БЮТ, комуняки,литвинівці.- це сексоти Кремля.
надія до тетіа Показати IP 17 Серпня 2014 09:03
Правильно. Писати та говорити треба на випередження, а не тоді, коли вже пізно (после боя кулаками не машут). У нас і зараз, на нашій території є багато зрадників - уродженців совка в першу чергу. Чому б не розкрити їхні карти?
Всезнайко Показати IP 17 Серпня 2014 08:51
Вони не зрадники, а люди, які досягли чогось у житті... Ними можна гордитись...
дідо до Всезнайко Показати IP 17 Серпня 2014 08:54
Досягли у прислузі та підлабузництві фашистському карлику Путлєру.
lili до Всезнайко Показати IP 17 Серпня 2014 09:02
В тому і справа що досягли чогось....
українець Показати IP 17 Серпня 2014 09:09
я пишаюсь ціми славетними українцями! Вони і є справжніми патріотами України!
дідо до українець Показати IP 17 Серпня 2014 09:17
Хто українці? Наприклад Матвієнко та Прімаков є євреями .
єврєй до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 09:35
За Вальку не знаю, а Жирік явно не українець. Ще Йосу Кабзона забули, тоже, тіпа, депутат. Чітко простежується 2 категорії: або іудеї або руські православні))) Йдуть пліч-о-пліч в справі руйнування України.
українець до дідо Показати IP 17 Серпня 2014 09:46
Матвієнчиха-єврейка? Не сміши! В ПТУ вчилась, на ткацький фабриці працювала. Карьєру вона вже потім робила через комсомол та ліжко!
Яяя до українець Показати IP 17 Серпня 2014 13:10
коментар було видалено
Жук Показати IP 17 Серпня 2014 09:52
Декілька голівудських зірок теж є за походженням українцями, не кажучи вже про зірок естради РФ. Усі ці люди не ототожнюють себе з Україною. Чому? Це вже інше питання. Модливо це показуха, можливо їм соромно. Хто зна
Результати Показати IP 17 Серпня 2014 10:16
Із опитування. Опитування проводилося в грудні 2010 року в п’яти провідних країнах ЄС — Німеччині, Іспанії, Франції, Великобританії та Італії. "Якою бачать Україну іноземці". Найбільш притаманними українцям рисами були визнані: гостинність (54 %), працьовитість (53 %), гідність (50 %) та дисциплінованість (47 %). Найменш притаманними рисами українців, на думку іноземців, є толерантність (38 %), креативність (36 %) та надійність (останнє місце, 35 % опитаних). Для іноземних громадян Україна є, перш за все, аграрною (так вважає 66 % респондентів) та релігійною країною (55 %). Лише половина опитаних іноземців вважають, що Україна — це європейська країна. Найменшою мірою Україна асоціюється в іноземців з особистою безпекою: лише 25 % вважають, що в Україні безпечно або переважно безпечно. Ось такими нас бачить світ. Не надто приємна характеристика, але ми собі такий авторитет створили, і можливо тому багато відомих людей воліють не згадувати про свої українські корені? http://brandukraine.org/k/
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 10:48
І який КОЗЕЛ проводив ці дослідження? Ні адрес, ні організацій, ні імен не має. Так що не гоніть ТУФТУ. Кожен може свої "результати" написати - як кому вигідно.
Результати до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 10:51
не ****, це інтернет-опитування іноземнців, репрезентативне.
Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 13:43
А це не дивно ми ж такі українці
Волинь Показати IP 17 Серпня 2014 16:16
Нам би з українськими зрадниками розібратися , щоб кожна потвора понесла справедливу кару: з депутатими-перевертнями, з продажними військовими, з казнокрадами, з прокурорами-злочинцями. Нова влада і не думає нічого робити , чекає на ТРЕТІЙ МАЙДАН . СЛАВА УКРАЇНІ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus