USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп погрожує розірвати угоду про вільну торгівлю з Канадою

1 Вересня 2018 22:28
США розірвуть угоду про вільну торгівлю із Канадою, якщо не зможуть отримати сприятливі умови після її перегляду.

Про це заявив президент США Дональд Трамп у Тwitter, повідомляє Укрінформ.

"Політичної необхідності включати Канаду до нової угоди NAFTA (північноамериканська зона вільної торгівлі, - ред.) немає. Якщо ми не укладемо справедливу для США угоду після років зловживань - Канада опиниться поза договором", - написав Трамп.

З його слів, NAFTA була "однією із найгірших торговельних угод будь-коли укладених". "США втратили тисячі підприємств та мільйони робочих місць. До укладення NAFTA нам було значно краще - її взагалі не треба було підписувати", - наголосив президент.

Він додав, що любить Канаду, однак "вони багато років послуговувалися нашою країною".


Як повідомлялося раніше, США та Мексика цього тижня оголосили про завершення перемовин щодо зони вільної торгівлі. Аби залишитися стороною угоди, Канада була вимушена терміново підключатися до перемовин, через що міністр закордонних справ Христя Фріланд навіть скоротила свій візит до Європи, зокрема скасувавши зустрічі у Києві та Парижі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Порошенко Показати IP 2 Вересня 2018 05:08
Трамп дай менi грошей.
Трамп до Порошенко Показати IP 2 Вересня 2018 10:47
Не дам самому мало!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus