USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп призначив міністром фінансів США єврея

30 Листопада 2016 18:59
Новим міністром фінансів США стане підприємець єврейського походження Стівен Мнучін. Про таке рішення обраного президента Дональда Трампа повідомляє STMEGI з посиланням на New York Times.

«Як очікується, Дональд Трамп призначить на пост міністра фінансів Стівена Мнучіна», - цитує видання свої джерела, зазначаючи, що офіційно про призначення Мнучіна майбутній президент повідомить 30 листопада.

Варто відзначити, що раніше Мнучін керував фінансами президентської виборчої кампанії Дональда Трампа, а після перемоги останнього на виборах журналісти стали іменувати його одним з найбільш вірогідних претендентів на посаду глави американського Мінфіну.

У 2012 році він підтримав на виборах кандидатуру Мітта Ромні, а після став одним з перших представників істеблішменту республіканців, що надали підтримку висунення кандидатури Дональда Трампа.

Якщо його кандидатуру затвердить Сенат, Стівен Мнучін зіграє центральну роль у формуванні Трампом нової податкової політики і його плани щодо розвитку інфраструктури США. Крім того, в обов'язки міністра фінансів (і скарбника за сумісництвом) входить реалізація міжнародних економічних санкцій.

51-річний Стівен Мнучін починав свою кар'єру в інвестиційному банку Goldman Sachs, де працював його батько Роберт Мнучін і де сам в результаті пропрацював 17 років. Пізніше він заснував свою компанію Dune Capital і зайнявся фінансуванням кіновиробництва - у співпраці з такими динозаврами Голлівуду як 20th Century Fox і Warner Brothers копання Мнучіна створила фільми «Аватар», «Люди X» «Американський снайпер» і «Божевільний Макс: Дорога люті».

Варто відзначити, що Мнучін - не єдиний вихідець з Goldman Sachs в майбутній команді Дональда Трампа. У цьому банку працював також і головний радник майбутнього президента і стратег Білого Дому Стівен Беннон.

Цікаво, що попередником Мнучіна також є віруючий єврей Джейкоб Лью, кандидатуру якого Сенат США затвердив у лютому 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
космополит Показати IP 30 Листопада 2016 19:23
а при чем здесь национальность? Теперь что всех по национальности будут в новостях идентифицировать? Ждем новостей о чукчах...)
тиць-здиць Показати IP 30 Листопада 2016 19:37
по-вашому він туди індєйца-каманчі мав призначити?
Тиць пиць Показати IP 30 Листопада 2016 19:40
А це до чого, що мав бути хохол?
Дональд Показати IP 30 Листопада 2016 20:11
А що є така національність як американець.А євреї завжди були хорошими фінансистами і музикантами.Ну не буряки ж їм сапати...
555 до Дональд Показати IP 30 Листопада 2016 21:59
І катами інших народів (див. Біблію)
123 Показати IP 30 Листопада 2016 20:20
Такі так, але ж тепер точно відомо, що не м-аля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus