USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп виступив за повернення Росії у склад G8

8 Червня 2018 19:53
Президент США Дональд Трамп заявив, що Росія теж повинна брати участь у зустрічах держав "Великої сімки".

Про це американський президент оголосив, готуючись до вильоту на саміт G7, який 8 і 9 червня відбудеться в Канаді, повідомляє Українська Правда з посиланням на Reuters.

"Вони викинули Росію. Вони повинні дозволити Росії повернутись. Нам потрібна Росія за переговорним столом", - цитує CNBC американського президента.

"Я люблю нашу країну. Я був найгіршим жахіттям Росії… Але, з урахуванням сказаного, Росія повинна бути на цій зустрічі… Це може не бути політично правильно, але у нас є світ, щоб ним управляти… Вони повинні дозволити Росії повернутись", - наводить іншу цитату Трампа Washington Post.

Росія була виключена з групи держав із найрозвиненішими економіками після анексії українського Криму в 2014 році.

Трамп прагнув поліпшити відносини між Сполученими Штатами і Росією після вступу на посаду. Уряд США і інші країни ввели жорсткі санкції щодо Росії, пов'язані з анексією в Криму, і ці санкції залишаються в силі.

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель не бачить можливості для повернення Росії у клуб найвпливовіших держав.

Сьогодні до групи належать Велика Британія, Німеччина, Італія, Канада, США, Франція і Японія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 8 Червня 2018 20:25
Интересная идея - пришивание пальто к пуговицам.)
Анонім до Анонім Показати IP 8 Червня 2018 21:30
Ви вже встали з колін і називаєте себе"пальто"???Оригінальний жарт,кремлівські боти виросли,навчились жартувати)))Не думав що хер з пальцем порівнювати коректно,при тому порівнює палець))))
Анонім до Анонім Показати IP 8 Червня 2018 22:03
За что же ж мы боролись, За что же ж мы страждали, За что ж мы проливали нашу кровь? Они же там пируют, Они же там гуляют, А мы же подаваем сыновьев...
Анонім до Анонім Показати IP 8 Червня 2018 22:16
Дорогий Трамп, став їх там всіх раком і навчи справжньої демократії. Росія не заперечує)))А ти Любий Друже одужуй швидше!)
777 Показати IP 8 Червня 2018 20:26
трамп зрадник ? агент кремля?
Степан (Крымчанин) Показати IP 8 Червня 2018 23:08
У Леоніда Філатова є чудовий вислив-"Ты у нас такой дурак, по субботам, или как?"(Про Федота-стрельца). Раджу прочитати.
хехъ Показати IP 9 Червня 2018 06:18
после того как у "семерки" пошли внутренние раздраи, им обязательно понадобился мальчик для бития - Путин. Уж на нем они отыграются))) Однако, путька это понимает и жмется.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus