USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Транспортний колапс у Володимир-Волинському районі, - депутат

6 Листопада 2013 14:34
Із 4 мільйонів гривень, які буцімто мали виділити на ремонт доріг у Володимир-Волинському районі у 2013 році, надійшло трохи більше мільйона гривень. І як наслідок, за останні три роки у районі немає жодної капітально відремонтованої дороги, а ті напрямки, які залишилися, лише підтримуються у жалюгідному стані, - про це стверджує депутат Володимир-Волинської райради Павло Карпюк.

Враження Володимир-Волинський район справляє повоєнне

На запитання, де решта грошей з обіцяних чотирьох мільйонів, чиновник з «облавтодору», який звітував на останній сесії райради, лише розвів руками. Мовляв, держава не дає. Відповідь, дійсно «достойна» державного службовця. Насправді ж, «розводять» жителів районів ті, хто ними керує, - каже депутат.
Зі слів Карпюка, у 2012 році на запитання, чому на ремонт доріг у районі виділяють мізерні кошти голова Володимир-Волинської райдержадміністрації відповідав, що триває будівництво доріг до «Євро 2012», мовляв маємо зарубіжних гостей зустріти гідними дорогами, а не повоєнними ямами.
Усі власники автомобілів чекали на 2013 рік, бо ж, зі слів очільників району, гроші на ремонт доріг на теперішній рік мали надійти ледь не космічні. Та рік, практично, закінчується, а доріг як не ремонтували так і не ремонтують.

Аварійними у районі визнали чотири мости

«Наразі, те чим пересуваються жителі району - це ями, між якими раз по раз траплялися латки асфальту. Справжнє володимир-волинське сафарі: дороги без узбіч, без нормальних знаків та розмітки, і хто з ними не знайомий, може нажити великого клопоту. Такими дорогами можуть проїхати лише ті, хто знає кожну яму та вибоїну», - стверджує обранець.
Зі слів Павла Карпюка, аварійними у районі визнали чотири мости, якими щодня їздять автомобілі та шкільні автобуси, котрі перевозять десятки дітей.
Чи буде район готовий до зими? Певно, що ні. «Володимир-Волинський райавтодор» готовий до неї лише віртуально. Підприємство має одного грейдера в робочому стані і працює лише двічі на тиждень. Воно невпинно наближається до банкрутства.
Тож уже можна зі стовідсотковою впевненістю казати, що після себе «господарники»-регіонали залишать не район з розвиненою дорожньою інфраструктурою, а розбите корито. Скрушним хитанням головою ситуацію вже не врятуєш. Дороги району стабільно летять у провалля покращення, - вважає депутат райради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus