USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Львові через нечищені дороги виник транспортний колапс

14 Листопада 2016 21:01
Снігові замети та ожеледь паралізували рух міського пасажирського транспорту у Львові 14 листопада. Сотні людей зранку застрягли на зупинках маршрутних автобусів в надії потрапити на роботу та в інші потрібні місця.

Про це писали у Фейсбуці активісти ГО "Варта-1", - повідомляє Укрінформ.

"Безмежному терпінню наших громадян присвячується транспортний колапс у Львові. Зима, як завжди, прийшла несподівано", - підписали фото, на якому зафіксовані кілометрові черги на зупинках у Рясне, Сихів та інших районах обласного центру.
Цю інформацію підтверджує на сторінці "Варта-1" і речниця міського голови Христина Процак: "Згідно з інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, сьогодні, 14 листопада, на 4 міські маршрути не виїхало жодного автобуса. Йдеться про маршрути №54, №19, №36 та №22".

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, також сьогодні проблемними залишаються ще близько 9 автобусних маршрутів. Всі автобуси обслуговують АТП-14630 і "Фіакр".

З його слів, перевізники пояснюють таку ситуацію нерозчищеними дорогами, що унеможливило випуск автобусів на маршрути. Натомість, у інших перевізників, які обслуговують міські маршрути, не було перешкод для випуску на маршрути необхідної кількості транспортних засобів.

Міський голова Андрій Садовий не прокоментував причини збоїв, коли на лінії взагалі не виїжджають автобуси транспортних підприємств міста, які мають ліцензії на здійснення пасажирських перевезень.

Ввечері ж проблеми продовжилися, а нарікання львів'ян у соцмережах не припинилися.

"Два дні поспіль страшенні черги на маршрутку. Такого не пам'ятаю вже років десять. Винні комунальники Львова, що така страшна ситуація. Але найгірше, що щоб не сталося, всі ЗМІ Садового одразу вигадують якісь казки. Ну наприклад, що не доїхали шофери, бо не могли із села доїхати. Так, ніби всі шофери - селяни.

Але маршрутчики в один голос кажуть, що проблема тільки в тому, що не почистили вулиці. Ноги мокрі, настрій зіпсований", - пише Ірина Малевич.
"Люди, підкажіть, будь ласка, чи багато техніки, яка чистить вулиці Львова (центральні), ви бачили? В такому стані як зараз є (а вночі ще й мороз має бути) це просто жах!!!! Маршруток майже не видно, їхати не можливо. Як людям додому добиратися! Не знаю, де та техніка чистить ті дороги, але якось на виїзді зі Львова, в Солонці дорогу обслуговує ОНУР, дорога без перебільшення ідеальна, відчищена! Можна, якщо захотіти! На жаль, фото не встигли зробити...А у Львові дороги просто нема слів... Яка нам Європа! Якщо перший сніг і все ... А це ще зима не почалась... Тільки гарно говорити вміють, а на ділі... От що маємо!" - обурюється Олена Ковпак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Веселий Волиняка Показати IP 14 Листопада 2016 23:19
Забужани сміття даром по всій країні розвозять, а сніг продаватимуть на Різдво, Новий Рік.
говорити не робити Показати IP 15 Листопада 2016 08:23
Садовий "господар" ... Халява, а не губа в нього. Критик був хороший влади до тієї, коли сів у крісло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus