USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЦВК офіційно визнала 421 нардепа

11 Листопада 2014 08:15
Центральна виборча комісія оголосила офіційні результати по багатомандатному виборчому округу вчора пізно ввечері. Про це інформує ТСН.

У новообрану Верховну Раду проходять шість політичних партій – "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Опозиційний блок", Радикальна партія Олега Ляшка, "Батьківщина". Від партій за списками у парламент потрапляють 225 нардепів – половина від усього складу Ради.

А от довкола мажоритарників чимало суперечок і скандалів. Центрвиборчкому залишилося визнати лише двох депутатів-мажоритарників. Уже оголошені офіційні переможці на 196 зі 198 мажоритарних округів. Переможців на решті двох обіцяють назвати за 15 діб, зараз порушеннями у цих округах займаються суди. Загалом ЦВК назвала офіційно обраними 421 народного депутата.

Нагадаємо, 27 округів, які розташовані на окупованих територіях Донбасу та Криму, не вибирали депутатів-мажоритарників. ЦВК обіцяє, що вибори там відбудуться, щойно звільнять ці регіони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus