USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ЦВК відмовила Дарту Вейдеру

3 Квітня 2014 18:24
Кандидату у президенти України Дарту Вейдеру ЦВК відмовила у реєстрації.

Таке рішення було ухвалене під час сьогоднішнього засідання комісії.

Член комісії Ігор Жиденко пояснив, що декларація про особисте майно, доходи та витрати була заповнена не особисто кандидатом, окрім графи особистий підпис. Це підтверджується висновкому Українського науково-дослідницького інституту спеціальної техніки та судових експертиз СБУ. Також у жодному документі не зазначається про зміну прізвища кандидатом.

Крім цього, зі слів Жиденка, анкету кандидата на посаду президента також заповнювала інша особа.

"Таким чином у ЦВК немає ні анкети, ні декларації про доходи та витрати кандидата на посаду президента у розумінні статті 51 закону (Про вибори Президента України-ред.)", - сказав Жиденко.

У ЦВК також зазначили, що до комісії не надійшло рішення з'їзду Інтернет партії України про висунення кандидатом на посаду президента.

Нагадаємо, за станом на 2 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами в президенти України 23 осіб. А попередньо до переліку кандидатів у президенти України опинився такий собі Дарт Вейдер - від "Інтернет партії України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
DDoS Показати IP 3 Квітня 2014 18:37
Беззаконня!!! Зрізали реального переможця перегонів! Ганьба!!! Повне ігнорування ціх брехливих виборів!!!
) Показати IP 3 Квітня 2014 19:14
тепер вже точно йти на вибори немає сенсу...
Москаль Показати IP 3 Квітня 2014 19:21
Да чего там, майдануть еще разок - и посадите Вейдера на престол. Первый раз, что ли? Сейчас он только навербует правосеков в штурмовики (тем не привыкать в масках шухер наводить) - и вперед. Империя таки нанесёт ответный удар.
Анонім Показати IP 3 Квітня 2014 22:52
Правый сектор - сила, троллям - могила )))
лучанин Показати IP 4 Квітня 2014 00:11
а я прийду, впишу ручкою Дарта Олексійовича, (як троє попередніх виборів), виконаю свій громадянській обов'язок!))) Саме цікаве, дана тема "про вибори" Вейдерів, Брейвіків, Бетменів та інших достойних, почала розвиватись через інтернет років 2 тому. Коли знайома з дільниці показала з десяток білетенів офіційно недійсних, але ж ми то знаєм що то все заговор!)))))) А тепер в Києві політична сцикота, злякалась НАС анонімусів інтернетних яких МІЛЬЙОНИ(!!!) вирішили не дати нашиму кандидату пройти...(
МИ Показати IP 4 Квітня 2014 09:16
Реально испугались!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus