USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У переліку кандидатів у президенти України - Дарт Вейдер

29 Березня 2014 19:37
Сьогодні відбулися з'їзди Партії регіонів, ВО "Свобода, партії "Батьківщина", УНП, Інтернет партії України. Усі з'їзди були присвячені президентським виборам, що відбудуться 25 травня цього року, - повідомляє «УНІАН».

Під час з'їзду Партії регіонів тривали запеклі суперечки через питання підтримки одного з декількох кандидатів на виборах. Частина регіоналів прагнули підтримати Сергія Тігіпка, але зрештою ПР висловила підтримку Михайлові Добкіну, який уже подав документи до ЦВК для участі у виборах ще 25 березня.

З'їзд "Батьківщини" відбувся на Софійській площі. Учасники з'їзду одноголосно підтримали висування на посаду президента Юлії Тимошенко. За годину її документи були подані в ЦВК.

ВО "Свобода" на своєму з'їзді висунула кандидатом Олега Тягнибока. Після цього Тягнибок подав документи до ЦВК.

Ще одним новим кандидатом став народний депутат, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Серед інших партій свої документи для участі у виборах подали голова Української Народної Партії Олександр Клименко та Дарт Вейдер (Darth Vader) від "Інтернет партії України".

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", Дарт Олексійович Вейдер вніс до ЦВК повний пакет документів, включно із грошовою заставою у 2,5 мільйона гривень.

Дарт Вейдер став широко відомим в Україні після серії організованих ним акцій. Так, він оголошував себе мером Одеси, атакував з загоном штурмовиків міністерство юстиції України, боровся з нелегальними парковками, роздавав киянам сіль і сірники напередодні "кінця світу". Олексію Костусєву, який займав раніше посаду мера Одеси, він пропонував стати головою планети Татуїн.

Окрім представників партій, сьогодні документи для участі у виборах подав і Петро Порошенко.

Свою кандидатуру висунув і Дмитро Ярош, лідер "Правого сектору". Він уже подав свої документи до ЦВК.

Як повідомлялося раніше, у перегонах за президентське крісло також братимуть участь Олег Царьов, Петро Симоненко та Ольга Богомолець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Браво! Показати IP 29 Березня 2014 19:49
Я голосуватиму за нього!
вікіпедія Показати IP 29 Березня 2014 19:53
ІНТЕРНЕТ ПАРТІЯ УКРАЇНИ: Політична сила прагне створити привабливі інвестиційні умови в Україні та вийти на новий рівень розвитку економіки та сучасних технологій, її метою є: 1) комп'ютеризація всієї країни; 2) ліквідація бюрократії в негативному її розумінні; 3) перехід на цифрові носії та відхід від паперової тяганини; 4) безкоштовні курси ПК і іноземних мов для всіх громадян України за рахунок бюджету; 5) 7 податків замість 98; 6) єдиний податок на прибуток 25% скасування ПДВ; 7) заборона на продаж ГМ продуктів на території України 8) створення офшорних зон в Україні; 9) вихід з ФАТФ; 10) заборона на накладення арешту вкладів рішенням суду або за міжнародним запитом
Анонім Показати IP 29 Березня 2014 20:14
Нехай їх буде побільше. Бюджет хоч трошки поповниться.
смс Показати IP 29 Березня 2014 21:39
Вейдер прийде і порядок наведе!!!:)
анонімус Показати IP 29 Березня 2014 23:37
і в країні пануватиме мир і порядок
лучанин Показати IP 30 Березня 2014 01:43
б...я....))) Напевно з старими мордами тільки Енакін Скайуокер наведе порядок! Прибуде з ним сила!!! Хоч і за темну сторону сили, але я - за ВЕЙДЕРА!!!
ми Показати IP 30 Березня 2014 08:38
Підтримую. Той хоч не закликає на підмогу як "ВОНА" бабусь, астрологів та представників релігії (використовуючи методи Льоні та Віті), бо свого розуму на інше бракне. Новоявлена Месія! Головне у неї - гарна картинка та чудотворне "зцілення" і тільки вона спасе Україну. Досить. Набридло.
Падаван Показати IP 30 Березня 2014 09:57
Сила с нами, мой Лорд!
Люк Скайуокер Показати IP 30 Березня 2014 10:34
Папа, ну зачем ты лезешь в этот гадюшник? Оно тебе надо? Ты пьян, пойдем домой, пап...
dd Показати IP 30 Березня 2014 12:23
Тільки за нього він самий Чесний !!!
Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 16:38
Після зека всяка шваль рветься в президенти, в т.ч. кілька свіжих зеків.
вііввввв Показати IP 11 Квітня 2014 00:52
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus