USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов і Аваков запланували повалення Порошенка, – екс-депутат

21 Березня 2017 20:41
Лідери "Народного фронту" та підконтрольний їм "Азов" готують державний переворот. Колишній народний депутат Володимир Олійник заявив, що три групи, незалежно одна від одної, готують державний переворот в Україні з метою усунення від влади президента України Петра Порошенка.

Про це він написав на сторінках "Кореспонденту".

Першу групу очолює "Азов" під керівництвом народного депутата Андрія Білецького, за спиною якого стоять міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, глава Ради національної безпеки України Олександр Турчинов та екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

За його словами, другу групу очолює лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. До неї входить низка провідних опозиційних політиків, які діють в координації з олігархами.

На думку Олійника, третю групу складають радикали, яким також дуже не подобається політика Порошенка.

Екс-нардеп зазначив, що ці три групи будуть намагатися усунути Порошенка по напрацьованому сценарію. Олійник пояснив, що діючого президента можна буде "скинути" за допомогою голосування у Раді, а необхідну кількість голосів можна буде легко набрати через те, що Порошенка ненавидять майже всі нардепи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Кастрюлька Показати IP 21 Березня 2017 21:01
Шоу начинается! Всем запасаться попкорном ( у кого на него ещё остались деньги:))
таксист Показати IP 22 Березня 2017 07:05
з днем таксиста.голобородько в президенти во.ото я дав правда хлопці
факт Показати IP 22 Березня 2017 07:47
Ми тебе породили - ми тебе і...
Народна довіра Показати IP 22 Березня 2017 09:46
За Кровавим Пастором вязниця сама плаче...тількі за здачу Криму треба давати пожиттево з конфіскаціею !!!
вова згоранець Показати IP 15 Травня 2017 20:07
Поминяйте терминово Пецю Липецького-Рашен на опозиционера Рабиновича або иншого громадянина Израилю.Вони вам порядок наведуть! Не мае жодного из щирих украинцив яки в навели порядок в Украини????? Тоди кличте заморських людей и продавайте йм землю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus