USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На звільнення Донбасу вистачить місяця, - Турчинов

28 Лютого 2017 12:45
Бої біля Світлодарської дуги й Авдіївки показали, що українська армія сильніша за "гібридні російські війська", кажуть у РНБО.

Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що українським військам вистачить місяця, щоб звільнити Донбас, повідомляє Корреспондент.net.

З його слів, бої в районі Світлодарської дуги й біля Авдіївки показали, що українська армія сильніша за "гібридні російські війська".

"За сьогоднішньої розстановки сил нам достатньо місяця, щоб повністю очистити територію Донбасу", - сказав Турчинов в інтерв'ю Цензор.net.

Водночас секретар РНБО зазначив, що якщо така операція почнеться, невідомо, скільки своїх дивізій виставить проти України Росія.

"У всіх цих численних добре озброєних підрозділів, які перебувають на окупованому Донбасі, головне завдання: в разі нашого наступу протриматися кілька діб до підходу основних сил російської армії", - сказав він.

До слова, нещодавно глава МВС Арсен Аваков заявив, що Донбас вдасться повернути протягом 1,5 року. А восени він запеняв, що Донбас звільнить Нацгвардія, і відбудеться це протягом двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 28 Лютого 2017 12:56
И этот дурачок, секретарь СНБО ? Один уже закончил за час, этот за месяц...
321 Показати IP 28 Лютого 2017 13:07
Нащо цей цирк вони мелять? Народ покласти хочуть щоб свої кармани збагачувати?
Кастрюлька Показати IP 28 Лютого 2017 13:21
НА ЗВІЛЬНЕННЯ ДОНБАСУ ВИСТАЧИТЬ МІСЯЦЯ, але все якось часу нема- ТУРЧИНОВ
Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 14:03
незнаю чи звiльнять Донбас,коли почнеться наступ, але тисяч 5 закопають. I кажуть що боевикi наступають i невиконують мiнских угод, щось тут не клеiться!!!!
Анонім Показати IP 28 Лютого 2017 14:43
За ці гроші що ми потратили на війну, і ще скільки треба буде відбудувати, в нас би вже по всій Украіні були би автобами за 3 роки. Всі плачуть ми погано живем, а чому? Бо дурні, розуму нема і небуде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus