USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов призначив нового командувача ВМС України

7 Березня 2014 11:47
Виконувач обов’язків глави держави, голова Верховної Ради Олександр Турчинов призначив контр-адмірала Сергія Гайдука командувачем Військово-морських сил Збройних Сил України. Відповідний указ опублікований на сайті в.о. президента.

Раніше Сергій Гайдук виконував обов'язки командувача ВМС ЗС України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 11:52
ОПозиція пісяє,бо один за одним високі чини військових вдмовляються виконувати злочиннні накази.Це вже восьма зміна керівництва за два дні.
До Аноніста до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:03
Дурню, читай уважно. Це не восьма заміна. Командувач був ВО а тепер призначений на посаду.
Анонім до До Аноніста Показати IP 7 Березня 2014 12:07
я маю на увазі в вищих ешелонах армії.
Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 11:53
Чуркин: ООН может помочь в расследовании стрельбы снайперов в Киеве печать комментарии текст Россия надеется, что находящийся в Киеве помощник генерального секретаря Иван Шимонович сможет посодействовать началу расследования убийств людей снайперами во время протестов в украинской столице, заявил журналистам постпред России при ООН Виталий Чуркин. В четверг он принял участие в закрытых консультациях СБ ООН по Украине, в ходе которых был заслушан по телефону доклад из Киева первого заместителя генсека всемирной организации Яна Элиассона. В пятницу он отбывает из Киева и там останется только один эмиссар ООН — хорват Шимонович. "Я надеюсь, Шимонович, а также Элиассон смогут содействовать этому расследованию. Новые власти (Украины) каким-то образом пытаются избежать такого расследования. Ясно, что это снайперы оппозиции, которые убивали полицейских и протестующих" - заявил Чуркин. В среду в интернете появилась запись разговора между министром иностранных дел Эстонии Урмасом Паэтом и верховным представителем ЕС Кэтрин Эштон от 26 февраля после визита главы эстонского МИД на Украину. В ходе беседы Паэт ссылается на данные медика Ольги Богомолец, оказывавшей медпомощь пострадавшим на Майдане, о снайперах, стрелявших в людей в Киеве. Как сказал Паэт, "стремительно растет понимание того, что за этими снайперами стоял не Янукович, а за ними стоял кто-то из новой коалиции". Виталий Чуркин: "Мы приветствуем тот факт, что Шимонович находится на Украине и сможет встретиться с людьми, и они помогут ему понять ситуацию с правами человека в стране". источник: РИА Новости теги: украина, киев, оон, виталий чуркин материал размещен 7 марта 2014 в 03:47, просмотров: 3633
Анонім до Треба задуматись Показати IP 7 Березня 2014 11:57
Слава богу що в нас на Волині ще залишили тверезмислячі люди.Ще ми подякуємо РОсіянам за розкриття злочинів які скоїла опозиція.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:08
Росіяни розколюють країну. За що їм дякувати?! Не влаштовує Україна - вали в Расею! Не потрібно мучатись і мутить воду!
Анонім до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:22
Розколюють? її вже давно нема тієї України .Існує вона тільки формально.
Рома до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 12:41
А фашикам в германию!!!!!
оо до Рома Показати IP 7 Березня 2014 12:50
Туди бандерівцям і дорога.їх з ннетерпінням чекають
111 до Анонім Показати IP 7 Березня 2014 15:45
Країну розкололи ви - коли вийшли на майдан!
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 21:51
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus