USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов: спроба штурму Верховної Ради організована Росією

28 Березня 2014 14:17
Виконувач обов’язків президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов вважає, що вчорашня спроба штурму будівлі Верховної Ради була організованою Росією. Про це повідомляє УНІАН.

Згідно з повідомленням, під час свого виступу Турчинов зазначив, що свого часу дав розпорядження демонтувати огорожу навколо парламенту, і зараз він є відкритим для всіх громадян.

Також Турчинов висловив думку, що пізніше, можливо, буде організовано для усіх бажаючих можливість побувати у самій будівлі парламенту.

"Те, що парламент відкритий, те, що парламент не запрошує для свого захисту підрозділи Міністерства внутрішніх справ озброєні... Це не означає, що парламент можна штурмувати, принижувати”, - сказав він.

Турчинов наголосив, що працівники російського телебачення з'явилися біля ВР вчора за декілька хвилин до провокацій. На його переконання, це свідчить про те, що це була “організована провокація, і провокація, спрямована проти України, організована агресорами і тими, хто фактично сьогодні розв'язав військові дії проти нашої країни”.

Нагадаємо, керівники «Правого сектора»а заявили, що не мають жодного стосунку до вчорашньої акції під стінами Верховної Ради. Як повідомив один з керівників «Правого сектора» в Києві Ігор Мазур , люди, які пікетували вчора ввечері будівлю Верховної Ради, не є членами Правого сектору. Він аргументував це тим, що бійці їхньої організації носять на руках червоно-чорні пов’язки, а в провокаторів, які були вчора під Радою, не було пов’язок і вони ховали обличчя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
А может Показати IP 28 Березня 2014 14:22
"ТУРЧИНОВ: СПРОБА ШТУРМУ ВЕРХОВНОЇ РАДИ ОРГАНІЗОВАНА РОСІЄЮ",- а может хватит бред нести?
екскурсовод до А может Показати IP 28 Березня 2014 21:02
А на кого тепер всі біди буде спихати??? Яника то вже нема! Правильно, на Росію, на будького, аби не на себе і свою шайку!
не вірю Показати IP 28 Березня 2014 14:23
Що за брєд? Знайшли тепер на кого всі свої "досягнення" списувати... Як це тоді так вільно біля 2 тис. молодиків по Києву розгулюють?:) І чого це їх, у такому випадку, не затримали правоохоронці?:) Це просто "стрелки" від Авакова так переводять і локшину людям вішають, а пипл все хаває і хаває... Що за люди?!
Если бы Показати IP 28 Березня 2014 14:24
Если бы вчера это была Россия, Раду бы спалили... Милиции ведь у рады не было вообще...
Да кабы до Если бы Показати IP 28 Березня 2014 15:52
Сейчас Аваков останется на прежнем месте. Найдут простого стрелочника, который непрофессионально исполнил "заказуху". Будем ожидать следующей серии.
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 14:37
Батьківщина= партія регіонів . Дорвались до влади і забули про народ. Зараз турчинови,юльки і т.д. бояться правий сектор більше ніж сапаратистів. Зливають радикалів, за допомогою яких прийшли до влади і вилізли з тюрми. Невдячні виродки.
сувора дійсність до Анонім Показати IP 28 Березня 2014 15:49
Повністю згідний обов"язково перегляньте всі http://www.youtube.com/watch?v=3eWNm1Pdpog та http://www.youtube.com/watch?v=VCDjoq7zwUo І після цього вони чисті та об"єднуються. На цю банду треба не один ПС.
))))))))) Показати IP 28 Березня 2014 14:45
Не, ну не смешно?) Все боятся Путина, а он молчит, уже и русские мерещатся, ахах))))) Народ, может уже стоит начать проблему в себе искать, свободолюбивые вы наши? Так смешно, как вас держат на Путинском страхе, правда))))))
Анекдот Показати IP 28 Березня 2014 14:55
А хто вс***ся? Невістка!
Крымчанин Показати IP 28 Березня 2014 14:59
Турчинов авторитет - ему верить надо! *если что - это ирония.. а то уже страшно от того как слова искажают факты*
я Показати IP 28 Березня 2014 16:08
что то пс открещивается отвсех неприятных событий-проканает или нет.Значит всех бандюг, что штурмовали раду, приструнить в конце концов! Задолбала эта махновщина!!!!
Анонім Показати IP 28 Березня 2014 16:13
lдосить нас за дурнів мати
Лучанин Показати IP 28 Березня 2014 18:16
Путін організував штурм Верховної Ради руками "правого сектору"
Артем Показати IP 29 Березня 2014 06:56
Ну и брехун Турчинов:)))Те кто устроил пикет под радой от Правого сектора потом организованно ушли в сторону майдана и Парубий с ними все видели здоровался.Значит вся эта свора из ихнего же корыта.
Ірина Показати IP 29 Березня 2014 07:13
Люди добрі! Нуй брехуни. Кого ми вибираєм і кому вірим....! В той парламент подивитись - так там одні наркомани,алкашня і напевно щей недоумки якісь!! Сам той Турчинов якийсь прирсмаляний наче... Таке враження, що це в них там наче якась окрема республіка. Або простих людей рахують за повну худобу.якій можна наговорити чорт-зна чого... І вона буде тупо вірити. Вже одні повірили в ці їхні заклики і поїхали на майдан( і схопили пулю) Це велика біда - коли до влади рвуться за рахунок людської крові. Вже св*лоти нічим не брезгує...
ай до Ірина Показати IP 29 Березня 2014 09:36
А представників сексменшин там скільки? Чому про них забули? З жиру побісились.
іван Показати IP 29 Березня 2014 07:19
Подивитись як люди плюси ставлять - можна сказати, що закакались вже... Така сама брехлива свора. Тільки дійсно.що пацанів постріляли чм*шники...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus