USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Турчинов відмовився скасовувати мовний закон

3 Березня 2014 21:16
Виконувач обов’язків президента України Олександр Турчинов заявляє, що не підписуватиме рішення Верховної Ради України, яким було скасовано закон про основи державної мовної політики від 3 липня 2012 року. Про це повідомляє ТСН.

«Незважаючи на те , що закон про мови був незбалансованим, непрофесійно підготовленим , я не буду підписувати рішення парламенту про скасування цього закону, доки робочою групою, яка завтра буде проголосована парламентом, не буде підготовлений і Верховною Радою проголосований новий закон", - пообіцяв Турчинов. Він підкреслив, що майбутній закон надасть можливість для розвитку всіх мов в Україні. "Українська мова є загальнодержавною, але ніяких обмежень за мовними, національними ознаками, за тим, хто в яку церкву ходить і до якої конфесії належить в Україні не буде. І демократична влада це чітко всім гарантує", - запевнив Турчинов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 3 Березня 2014 21:26
ну і дурень/дурак/! І за цього закону все завертілось в Криму. Скасували б через рік-два все було б спокійно. Така складається думка шо спеціально ви політики (і націоналісти в тому числі) народ до війни підштовхуєте... ((
Боголюбы до лучанин Показати IP 3 Березня 2014 21:46
Читайте внимательно новость, он ветировал скасуваня закону про мову.
екскурсовод до Боголюбы Показати IP 3 Березня 2014 23:48
Оч*онув!!!
Олег до лучанин Показати IP 4 Березня 2014 12:14
Для того чтобы делать выводы что привело к событиям в Крыму нужно собрать информацию и проанализировать . Языковой вопрос несомненно очень важен . Но он не был тем катализатором с которого началось противостояние в Крыму . Не показывайте себя глупцом, изучайте вопросы прежде чем делать выводы . Ах да и для сбора информации используйте более широкий промежуток времени к примеру пол года или год. (П.С) мир вам
Я Показати IP 3 Березня 2014 21:36
Читай уважно !
лучанин до Я Показати IP 3 Березня 2014 21:46
В тому то і справа, шо це послужило для Путлєра приводом до введення військ. Якби дурнувата комсомолка-патріотко-націоналстка Фаріониха не викабенювалась того накалу б небуло!
Боголюбы до лучанин Показати IP 3 Березня 2014 21:49
введение войск в крым, не связан с этим законом, он связан с имперскими амбициями России.
Анонім до Боголюбы Показати IP 3 Березня 2014 22:59
Та ти що... знаєш якщо в країні небулоб противників цієї ,,оновленої,, влади російські війська х би були в криму.....
Турчинову Показати IP 3 Березня 2014 22:11
Дойшло.....???
розум до Турчинову Показати IP 4 Березня 2014 09:53
А ви думаєте, що окрім закону у Росії та Криму не бачили відео дій "Білого" та Данильчука у Луцьку? Там ці кадри постійно по їхнім каналам крутять! Ось хто винен у ціх всіх конфліктах і можна зрозуміти людей у Криму і Сході України, коли вони таке бачать! Ось кого першими треба до відповідальності: Тягнибок, Ярош, "Білий", Данильчук, Гузь...!!!
ну й що Показати IP 4 Березня 2014 07:54
"Поздно пить боржоми". Дурня. Треба підписати. Привід дала провокаторка Фаріон і тепер підписаний він, не підписаний, це не стане ні приводом для виведення військ, ні відміни москалями закону про захист москалоязичних. Звичайно, знайшли б іншу причину. Але відміняти пізно. Закріпити буде тепер правильніше. Скоро навіть Крим цього буде вимагати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus