USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Турчинов зупинив референдум у Криму

7 Березня 2014 18:33
Голова Верховної Ради, в.о. Президента України Олександр Турчинов підписав указ про призупинення рішення кримського парламенту про референдум щодо статусу АР Крим та звернувся до Конституційного Суду з питанням конституційності цього рішення.
Указ про зупинення дії постанови Верховної Ради АРК від 6 березня №1702-6/14 "Про проведення загальнокримського референдуму" підписано ним 7 березня та опубліковано на сайті президента.
Також Турчинов звернувся до КС із проханням визначити, чи відповідає Конституції України постанова Верховної Ради Криму "Про проведення загальнокримського референдуму" від 6 березня, - повідомляє Українська правда.
Конституційний Суд уже прийняв до розгляду це конституційне подання. Секретаріат КС обробляє його.
Як відомо, 6 березня Верховна Рада Криму ухвалила рішення щодо входження автономії в Російську Федерацію, але призначила ще референдум із цього питання на 16 березня.
Того ж дня Турчинов назвав це рішення нелегітимним і "нікчемним", а тому заявив, що призупиняє рішення Верховної Ради Криму, а парламент України розгляне питання про розпуск кримського парламенту.
У Верховній Раді Криму заявили, що слова в.о. президента Турчинова про призупинення рішення про референдум у Криму не тягнуть за собою правових наслідків і є "нікчемними", бо відповідний указ не оприлюднено, а подання до КС не подано.



Окружний адміністративний суд м. Києва зупинив дію постанови Верховної Ради Автономної Республіки Крим "Про проведення загальнокримського референдуму" за позовом прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Бульба Показати IP 7 Березня 2014 18:35
КС разогнан, как Турчинов до нёго обратился?
Анонім до Бульба Показати IP 7 Березня 2014 22:12
за*рехались при*урки...вони вже не знають що робити.
екскурсовод Показати IP 7 Березня 2014 18:54
Турчинов - вірний пес Юлькі - хто тебе там слухає, в Криму ти ніхто!
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 19:41
Нелегітимний во президента відмінив нелегітимний референдум :-):-):-):-).
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 20:02
крим прямує до статусу ніким не визнаної Абхазії, а рашка - до ізоляції у світі
Всезнайко Показати IP 7 Березня 2014 20:06
Це Турчинов так думає, що зупинив... Клали на нього.
Анонім до Всезнайко Показати IP 7 Березня 2014 21:16
1000% хай дебіли-майдауни тішаться типу що при владі.Крим Київ і київські заяви бачив у дупі.Нелегітимний в.о президента ще щось відміняє.Дурдом.Україні місце біля Гондураса-вже Європа це розуміє.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Березня 2014 21:00
ну що, тролики, погавкали ?
Ольга до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Березня 2014 01:08
Ну скільки можна писати ці недолугі коментарі?? Тільки від тебе і чую - тролі, рашка......займись чимось корисним, а то тільки нагнітаєш.
Анонім Показати IP 7 Березня 2014 21:47
Дорогі друзі-офіційне повідомлення-ЄС США,НАТО не будуть застосовувати жодних санкцій до Росії,бо це призведе до фінансово-економічного краху їх країн і закликають провести світове розслідування подій на майдані 20 лютого і інших випадків, бо вже в НАТО ЄС І США надходять відео і фото факти дійсни!дійсних подій в Україні.На фіг ми їм треба вони вже вмили ручки.А ми тішимось світлим майбутнім...сумно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus