USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко розповіла, чому конфліктувала з Ющенком

29 Березня 2011 10:32
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко запевняє, що всі її протиріччя з екс-президентом Віктором Ющенком базувалися не на особистісному ґрунті.

Про це вона заявила під час прямого ефіру на одному з українських телеканалів, - повідомляє Захід.нет з посиланням на ТСН.

Тимошенко зауважила, що, коли людину обирають, то їй дають шанс і покладають на неї надії. "Якщо ви будете десь чути, що у нас були особисті конфлікти з Ющенком, то просто знайте, що це були конфлікти цінностей", - сказала вона.

За словами Тимошенко, у неї було два варіанти: або сприймати, те, що клани продовжують керувати країною через нового Президента, або в межах своїх сил боротися з цим. "І я з цим боролася... Тому це не міжособистісні були протиріччя, це протиріччя виконання тих обіцянок, які ми давали людям", - підсумувала екс-прем'єр-міністр.

Нагадаємо, в американських дипломатичних депешах, нову "порцію" яких отримала від WikiLeaks французька газета "Монд", ідеться про критику на адресу Тимошенко за "очевидну відсутність у неї елементарних знань основ економіки".

Тут також зауважено, що Тимошенко у своїй боротьбі з Ющенком "принесла в жертву економіку країни" і не провела суттєвих реформ.

В одній із телеграм наведено інформацію про те, що "до 70% витрат уряду Тимошенко проходило без використання тендерів і майже 25% коштів державних угод 2009 року були розкрадені".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ігор Показати IP 8 Квітня 2011 20:49
Можна подумати, що нинішня влада проводить тендери:) Один «Укртелеком» чого варт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus