USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Заява УКРОПу про фальсифікацію: у Черкасах голоси віддали БПП і «Опоблоку»

4 Листопада 2015 14:07
Підсумковий протокол кардинально відрізняється від результатів паралельного підрахунку голосів, проведеного по копіях протоколів з мокрими печатками з ДВК і ТВК, які зібрали і підсумували кілька політичних сил. Про це повідомив голова Черкаської обласної організації УКРОП Руслан Зоря, - інформує УНІАН.

Черкаська обласна територіальна комісія сфальсифікувала результати волевиявлення мешканців, «відписав» голоси патріотичних сил «Опозиційному блоку» і БПП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова політради «УКРОПу» Геннадій Корбан свого часу заявив, що Блок Петра Порошенка й «Опозиційний блок» ведуть переговори про розподіл округів на місцевих виборах.

Зі слів Руслана Зорі, сьогодні вночі членів Черкаської обласної територіальної комісії терміново зібрали на засідання, де проголосили підсумковий протокол. Він кардинально відрізняється від результатів паралельного підрахунку голосів, проведеного по копіях протоколів з мокрими печатками з ДВК і ТВК, які зібрали і підсумували кілька політичних сил.

Згідно з даними з протоколів з районних ТВК, до обласної ради УКРОП набрав майже 7% голосів виборців і в результаті отримав 7 депутатських мандатів. Проте вночі територіальна виборча комісія оголосила, що УКРОПівці отримали менше 4% голосів виборців, а отже, прохідний бар'єр не долають.

Крім того, зникли виборчі голоси у «Партії ветеранів Афганістану», яка подолала 5% бар'єр. У «Свободи» і «Радикальної партії Олега Ляшка» «вкрадено» по 1 депутатському мандату.

Зате, «Опозиційний блок», який на Черкащині набрав найменшу кількість голосів виборців - 3,9%, вночі «подолав» 5-відсотковий бар'єр і отримав 6 депутатських місць в обласній раді.

Решта мандати в Черкаській обласній раді дісталися партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка », яка за ніч отримала 24 депутатських мандати замість 18-ти.

Об'єднані патріотичні сили намагаються спільно відстояти волевиявлення жителів: лідери кількох партій та громадських організацій зараз намагаються потрапити на прийом голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка. У малій сесійній залі облради вони радяться щодо подальших спільних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Листопада 2015 14:43
18+ Зеленский сорвался и обматерил нынешнюю власть NEW! .... НАЙДИ І ПОДИВИСЬ.
Петро Показати IP 4 Листопада 2015 22:26
СТИДОБАААААААААААААААА і ГАНЬБАААААААААААААААААААААА ВЛАДІІІІІІІІІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus