USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вбили голову Черкаської обласної організації УКРОПу

29 Вересня 2017 07:36
У четвер, 28 вересня, між 22-ою і 23-ою годинами в Черкасах поблизу гаражів в районі Луначарського невідомі скоїли напад на заступника начальника департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради, очільника Черкаської обласної організації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП», депутата міськради Михайла Бінусова.

Про це йдеться на офіційному сайті партії УКРОП.

В результаті нападу депутат загинув на місці. За попередньою інформацією, злочинці здійснили більше 20 пострілів з автомата Калашникова.

Михайла Бінусова було призначено виконуючим обов'язків начальника департаменту ЖКГ Черкаської міськради у вересні цього року.Своїми головними завданнями він одразу визначив боротьбу з корупцією та перекриття усіх незаконних грошових потоків. УКРОП пов'язує цей зухвалий злочин саме з безкомпромісною позицією Михайла Марковича.



«УКРОП співчуває родичам загиблого та вимагає від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови Національної поліції Сергія Князєва та правоохоронців Черкащини забезпечити ефективне та оперативне розслідування вбивства Михайла Бінусова. УКРОП та громадськість не дозволять спустити на гальмах цю резонансну справу! Винні мають бути покарані!», - йдеться у повідомленні.

Довідка. Михайло Бінусов народився 3 липня 1979 року в Черкасах. Закінчив економічний факультет Черкаського державного технологічного університету та факультет правознавства Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого». У 2015 році був обраний депутатом Черкаської міської ради. Працював радником міського голови, до цього очолював Держспоживінспекцію в Черкаській області. 18 серпня нинішнього року під час XIII конференції Черкаської обласної організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» його обрали головою УКРОПу Черкащини. Він обирався на альтернативній основі та здобув одноголосну підтримку.

Фото з місця вбивства: черкаський сайт «Про все»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
2017 Показати IP 29 Вересня 2017 08:06
Не слухав думку людей ...
... до 2017 Показати IP 29 Вересня 2017 10:52
І за це потрібно вбивати у цивілізованій країні???
Ст.морж Показати IP 29 Вересня 2017 11:10
Рюкзакяну не до того - він начальника Генштабу міняє.
Петро Показати IP 29 Вересня 2017 12:08
По-перше, вбили чиновника, а потім - все інше (партійця, мисливця, поета...).
Микола Показати IP 30 Вересня 2017 02:02
Царство небесне йому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus