USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Києві мітинг під Верховною Радою

14 Квітня 2014 23:13
Люди зібралися під будівлею парламенту.

Учасники віче, що відбулося у понеділок на Майдані Незалежності, зібралися під стінами будівлі Верховної Ради і вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та виконуючого обов'язки Президента України Олександра Турчинова. Про це повідомляє "Громадське ТВ" та ТСН.

Деякі активісти під будинок парламенту принесли із собою автомобільні шини, а також чекають, що до них вийде Турчинов, Аваков чи Парубій.

Кияни і гості столиці повстали через бездіяльність влади в протидії сепаратизму.

Водночас заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар вважає, що штурм Верховної Ради грає на руку Росії, - повідомляє Українська правда.

"Рішення РНБО про задіяння армії в антитерористичній операції було підписано декілька годин тому. Щойно закінчилася нарада в Турчинова з узгодження всіх питань, пов'язаних з переміщенням Збройних сил, та інших деталей операції. І ці деталі необхідно добре пропрацювати, аби мати результат, а не людські жертви", - повідомила вона.

"Сигнали, які надходять з Москви у відповідь, достатньо невтішні - починаючи від МЗС Росії про недопущення використання Збройних сил до заяви прес-секретаря Путіна про те, що "надходить дуже багато звернень із Східної України, адресованих Путіну, втрутитися в тій чи іншій формі", - зазначила Сюмар.

"Це свідчить про те, що Москва готує ґрунт для інтервенції, дестабілізуючи як схід, так і центр. Плани штурму Верховної Ради дуже лягають в ці плани дестабілізації", - підкреслила вона.

"Некерований парламент означатиме неможливість проведення ефективних операцій та делегітимацію будь-яких владних повноважень як парламенту, так і уряду. Що далі? Не важко уявити. Інтервенцію цілком можна пояснити бажанням забезпечити стабільність в країні, де немає влади і є громадянське протистояння. Російські спецслужби вкотре доводять, що вміють добре грати на суспільних настроях в умовах істерії", - додала Сюмар.

За станом на 23.45 годину люди розійшлися, проте пообіцяли повернутися під стіни Верховної Ради завтра, 15 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Olha Показати IP 14 Квітня 2014 23:31
Люди на Сході повстали з ВІДЧАЮ.І ви хочете в них стріляти?Вони повинні померти,бо Тимошенко з Турчиновим і К хочуть царювати?А може ви влаштували б відеозв'язок зі Сходом і переговорили як люди без бандитів і хунти?Може ви зрозуміли б,що ви хочете одного -СПОКІЙНО ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ В ЄДИНІЙ УКРАЇНІ.Тільки для цього всього -навсього потрібно відкинути слова -бандерівець,хохол,москаль і виразити повагу одне одному.А потім домовидися б і про устрій держави,який би дозволив мати більше грошей в регіонах і більше свободи.Спробуйте ,українці Сходу і Заходу ПОГОВОРИТИ І ХАЙ МОВЧАТЬ ГАРМАТИ.
Донецкий до Olha Показати IP 15 Квітня 2014 01:11
ЛЮДИ на востоке и на западе проснитесь. Нас сталкивают лбами, "благосостояние наше растет с каждым днем". Если мы и дальше будем проливать НАШУ кровь то нас не будет как нации взагалі. Чі ви цого не розумієте ??? Я ничего не боюсь, но мне в данный момент больно и стыдно за нас с вами. Прошу Вас умоляю не проливайте нашей крови. Война это ужас кровь и дерьмо. Кто этого не понимает либо дурак, либо идиот. Прошу Вас перед тем чтоб что то делать 100 или 1000 раз подумать. Мы Украинцы гордый и мудрый народ, который должен свои вопросы решить сам. Власть "нонешная" НЕ УБИВАЙ НАС.
Вікторія. Показати IP 15 Квітня 2014 00:15
Люди, схаменіться. Ми всі хочемо жити, ми хочемо радіти життю і дітям. Невже ми маємо стрілятися. вмирати, через те, що хтось зверху хоче влади і багато - багато грошей? Так мрію почути, що у нас настав МИР.
аня Показати IP 15 Квітня 2014 02:01
надо срочно успокоить зэту новую дыбильную власть . уграли украину за месяц . украина единая страна . не лризывайте к войне . вы власть . работайте на весь украинский народ . нке способны . пошли вон . смотреть . как вы будете делать нас нищими . не пройдет . посунем вас до молдавской границы . власть новая грабит свой народ . прикрываямсь майданом . не пройдет номер . востанет вся укораина . мы все едины за мир . но не за ваш терор и геноцид над народом .
ВОНО до аня Показати IP 15 Квітня 2014 06:20
слушай ты ,лучший геноцид страны, Пока шо под вопли о геноциде убивают тех кто за цельность государства и убивают те кто орет об злобных бендерах и преследовании, не странно ли а ????
Анонім до ВОНО Показати IP 15 Квітня 2014 11:48
коментар було видалено
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 08:37
що тут за неадекватні коментарі, переважна більшість на сході чекає від влади наведення порядку, а ті турчинови-авакови ніяк не розродяться.
Анонім Показати IP 15 Квітня 2014 11:41
Да хто там буде воювати з братами зі сходу, тільки такі ж неадекватні, які тільки горланити можуть і обзиватись, взагалі шкода людей на сході.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus