USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мітингувальники не знають, коли закінчиться акція протесту під Радою

17 Жовтня 2017 21:51
Прогнози протестувальників щодо тривалості акцій під Верховною Радою України кардинально різняться. Ні мітингарі, ні правоохоронці не збираються покидати урядовий квартал, повідомляє Уніан.

Ситуація досить спокійна, сутички виникають лише тоді, коли з ВР виходять депутати. Нині у центрі столиці встановили до 30 наметів, 10 з них – просто поперек вулиці Грушевського. Розгорнули польову кухню.

Протестувальники висувають різні версії подальшого розвитку подій. На питання, наскільки довго вони будуть знаходитися біля Ради, мітингарі відповідають по-різному. Дехто каже – два дні, хтось каже – тиждень, однак усі вони наголошують на тому, що залишатимуться у Маріїнському парку до виконання їхніх вимог.
Нагадаємо, зранку під Верховною Радою відбувається мітинг, учасники якого вимагають скасування депутатської недоторканності, внесення змін до виборчого законодавства, а також створення Антикорупційного суду.


Ще вдень позафракційний народний депутат Володимир Парасюк пошарпався з начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм, а мітингувальники закидали яйцями депутата від БПП Олексія Гончаренка.

Увечері учасники акції біля парламенту напали на народного депутата від фракції "Блоку Петра Порошенка" Олега Барну в момент, коли депутат намагався пройти крізь натовп мітингувальників на площі Конституції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2017 22:14
коли гроші закінчаться
АНАТОЛЬ_ Показати IP 17 Жовтня 2017 22:30
ВОНИЖЕДІТИ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus