USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькраді – суперечки щодо посади голови бюджетної комісії

21 Липня 2014 13:06
Альтернативне рішення щодо визначення нового голови бюджетної комісії Луцькради пропонували депутати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 21 липня.

У зв’язку з тим, що голову комісії Олега Чернецького обрали депутатом Київради, на посаду очільника комісії народний обранець Євген Ткачук запропонував кандидатуру Івана Корчука. Водночас депутат Юрій Вега пропонує на посаду Андрія Буя, мотивуючи це тим, що це питання свого часу вирішене коаліцією у міській раді. З його слів, передбачалося, що ВО «Свобода» отримає посади очільників трьох постійних комісій міськради. Він зазначив, що кандидатуру Івана Корчука висуває представник «Сильної України» - партії, що «йшла у фарватері Партії регіонів та влилася в неї».

«Я розумію, що представники Партії регіонів стурбовані тим, що не мають активного впливу на формування структур ради і хочуть надолужити», - зазначив Юрій Вега.

Із цією думкою не погодився Євген Ткачук. А члени комісії, своєю чергою, звернули увагу Юрія Веги на те, що пан Євген ніколи не був членом Партії регіонів. Депутат Олександр Пиза зазначив, що соромно та смішно слухати поважного чоловіка, який намагається приплести вплив «померлої партії».

Заступник голови бюджетної комісії Юрій Корольчук запропонував альтернативне рішення – потрібно, мовляв, щоб комісію очолив Іван Корчук, а заступником голови став свободівець Андрій Буй.



Секретар міськради Сергій Григоренко зазначив, що кожен має право на власну думку та не висловився за підтримку жодного з кандидатів.

Після тривалої дискусії, трьома голосами члени комісії підтримали кандидатуру Івана Корчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЮРІЙ Показати IP 21 Липня 2014 13:20
ДИ*****, В УКРАЇНІ ВІЙНА, А ВОНИ ПОСАДИ ДІЛЯТЬ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus