USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді вірять, що серед суддів і міліціонерів є чесні й порядні

25 Грудня 2013 13:08
Депутат Андрій Осіпов озвучив звернення міської ради до суддів.

«Останній місяць по всій країні відбувався євромайдан. Це найкраще, що було цього року. Але по всій країні відбулися арешти. Суддя – службовець, який іменем держави встановлю, чи певні дії справедливі чи ні. Саме його руками гнобляться демократичні принципи», - зазначив депутат.

Щоб суди ставали на захист демократичних прав і свобод, міська влада має звернутися до судової гілки влади. Депутат вважає, що документ цілком дотриманий стилю ділового спілкування.

Утім міська рада не підтримала це звернення. А депутат Анатолій Бірюков зауважив, що подібний документ може образити суддів.

«У тексті звернення пише, що суддя виконує переважно каральну функцію. Чи це не є образою всіх суддів в цілому? Не може рада приймати таке рішення, де прямо вказується, що судді не виконують своїх обов’язків», - каже депутат.

Він додав, що вірить, що є чесні і порядні судді, як є порядні і міліціонери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олег Показати IP 25 Грудня 2013 13:37
Добре,що вони хоч самі собі вірять.А народ ні!!!!!!!
Юрко Залупельний Показати IP 25 Грудня 2013 13:49
может и есть, только что то никуя не встречаются...
відповідач Показати IP 25 Грудня 2013 14:17
Чого ми себе дуримо, хто мав справу з судом може впевнено сказати , що сьгоднішні суди захищають інтереси влади і і тих хто білше платить. Їхня незалежність, правда не зрозуміло від кого, використовується виключно для власних інтересів і свого збагачення.
Тартак Показати IP 25 Грудня 2013 16:07
Роботу міліціонерів ми уже бачили,А судді -хто ....? Жаль ,що у нас діє принцип " верховенства" права- правий той,який має більше прав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus