USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку повідомляють про виборчі провокації

15 Листопада 2015 14:09
Одному з прихильників «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» сьогодні о 6.04 ранку на особистий мобільний телефон з невідомого номеру надійшло смс-повідомлення цікавого змісту, - розповіли у прес-службі Волинської обласної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Зміст смс-повідомлення подаємо нижче без змін:

«Завтра, як ви проголосуєте, щоб кожен на номер 095 132 32 77 скінув смс з номером свого бюлетеня, наприклад, Я Іванов Іван Іванович, мій номер бюлетеня був 777. Хто не скине номерацію бюлетеня - рахується не проголосувавшим».

Як стверджують в УКРОПі, телефон, з якого надійшло повідомлення, вимкнений. За номером, на який просять написати відомості про бюлетень, відповідає чоловік. Укропівці поцікавилися, чи передбачена винагорода, за інформацію щодо номеру бюлетеня. На що він відповів, що за це ніхто нічого не платитиме і що це його друг розсилав такі смс-ки.

Людина, яка повідомила нам про дивне смс, наразі безробітна, старшого віку, у бюджетній сфері не працювала. Каже, що зверталася тільки в Луцькраду на прийом громадян із проблемним питанням.

Згідно з інформацією прес-служби громадського формування «Варта порядку», поблизу будинку, що по проспекту Соборності, 32А, дві лучанки поважного віку запрошували людей прийти на вибори. Однак, до того моменту, допоки на місце події не прибули «вартівці», тутешні мешканці повідомляли, що ці громадянки начебто закликали голосувати за провладного кандидата у мери.

«Ми не виключали фактів проявів провокацій упродовж дня виборів у Луцьку, – коментує ситуацію голова Волинського «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов. – Можна тільки припустити, скільком лучанам надійшли смс аналогічного змісту і скількох виборців зобов’язали проголосувати «правильно», зважаючи на той адмінтиск, який чинився упродовж всієї передвиборчої кампанії на наших прихильників. «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» закликає лучан не вестися на подібні провокації, а наших конкурентів поводитися виключно у правовому полі. Якщо ж вам також надійшли смс описаного вище змісту, повідомляйте нам про такі факти за номером телефону – 740 337».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 14:22
Це повна зрада! В Києві проти одного з лідерів Майдану балотується путінский сатрап - Береза! А якже іначе можна трактувати його призвіще. Якби він був би свідомим, то він давно би вже змінив би свою кацапське призвіще на націонано значиме!
Анонім до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 14:41
яке наприклад? Дубок? ))))
Дончанин до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 15:56
А что тут скажешь о киевлянах, если у них сначала был мэром Космос, сейчас - Готовящийся к земле. Вполне естественно, что следующим мэром у них будет Дуб дубом.
Лучанин до Дончанин Показати IP 15 Листопада 2015 16:31
А чому ти за Кучмарського ставленика омельчуса забув він що тобі свой?
аяяй до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 15:11
Что за бред ты здесь пишешь?
Лучанин Показати IP 15 Листопада 2015 14:51
Лікуйтесьььь товариші лікуйтесььььь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus