USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Російський банк у Луцьку змінив назву

5 Квітня 2016 18:38
Неодноразово громадські активісти пікетували роботу російських банків, зокрема й колишнього «Сбербанк Росії»: лучани вимагали припинити надходження українських грошей в Росію. Більше того, люди обурювалися з приводи слова «Росія» у назві, але банкіри не надто переймалися цим. Втім, нещодавно стало відомо, що назву установа таки змінила.

Нагадаємо, під час одного із пікетів фінустанови у Луцьку, радник голови правління банку Валерій Попко зазначив, що банк є українською юридичною особою та не може фінансувати армію Російської Федерації. Він наголосив, що працівники банку перебувають поза політикою та здійснюють лише фінансові операції. На вимогу активістів змінити вивіску, пояснив, що вона встановлена на законних підставах. Він відмовився її знімати, хоча й визнав, що слово «Росія» нині провокує людей.

Нагадаємо, в лютому цього року у Луцьку бойкотували російський бізнес. Акцію протесту влаштували біля приміщення банку АТ «Сбербанк Росії». Опісля символічну «кров» розлили біля входу в приміщення відділення російського банку. Під час цього активісти вигукували гасло «Геть ворожий бізнес!».

Потому депутати Луцької міської ради обурювалися з приводу того, що в обласному центрі Волині розташована вивіска банку держави-агресора - «Сбербанк Росії». Й члени виконкому вирішили звернутися до фінансової структури, аби та зняла вивіску. Банк таки почав змінювати вивіску. Хоча на роботу фінустанови це принципово не впливає.

Окрім того, зі слів працівників банку, це не пов’язано ні з акціями протесту, ні з бажаннями депутатів. Кажуть, так вирішили в Росії.

«Зміна вивіски пов’язана з тим, що ми перейменувалися як і наш материнський банк у Росії. З акціями протестів це не пов’язано жодним чином», - запевнили працівники банку..
Так було раніше
Так було раніше
Так стало сьогодні
Так стало сьогодні
Так стало сьогодні
Так стало сьогодні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Дядько Показати IP 5 Квітня 2016 18:46
І це, шановні, перемога))))
Коля Показати IP 5 Квітня 2016 18:53
От тепер все стало значно краще
бе Показати IP 5 Квітня 2016 18:59
і що від того змінилось!? А переміни повинні бути на державному рівні
тітка Показати IP 5 Квітня 2016 19:16
це надзвичайно велика перемога! )))
не полюх Показати IP 5 Квітня 2016 19:20
тепер значно краще стало! Ніхто не здогадається що це за банк! і чий в ньому капітал?
не лучанин Показати IP 5 Квітня 2016 19:34
це вже майже ощадбанк! може ще й заощадження часів Горбі повернуть?
Читач Показати IP 5 Квітня 2016 19:47
Платив за послуги мтс через інтернет, отримав квитанцію, так виходить що рахунок компаніі відкритий в сбєрбанк расія, спробуйте, хто не вірить можу вислати фото
Chuck Показати IP 5 Квітня 2016 19:48
Це навіть не ребрендінг. Це просто замилювання. Показуха.
українець Показати IP 5 Квітня 2016 19:54
недоумки! банк країни, що знаходиться в стані війни з Україною це знущання над державністю. Це ганьба для українців. Весь світ визнав що росія знаходиться в стані війни з Україною , крім самої України. Яку "велику перемогу" бачите. Радійте олухи що москаль потішив вас "зміною" назви.
123 до українець Показати IP 5 Квітня 2016 20:17
А шо тобі зміниться якщо закриють цей банк? Людей викинуть на вулицю. Чиїсь гроші пропадуть, створяться проблеми з погашенням кредитів( яких думаю там багато) - не подобається- не ходи. Всім вже абсоютно всеодно на ці речі: банки, йогурти, телебачення... Відключи дома газ і кричи Яйценюк наш прем'єр.... Бо воду вже і так відключили. Поміняли вивіску добреЩще потрібно?
обс до українець Показати IP 5 Квітня 2016 21:50
Сам такий
Просто лучанин Показати IP 5 Квітня 2016 19:55
Нормально. Зробити ребрендинг фінансової установи - це повірте дуууууже сильна перемога! Значно стало краще!
Лучанка Показати IP 6 Квітня 2016 07:21
А вам не задаться, що Україна знаходиться в стані війни не з Росією, а зі здоровим глуздом?
Лучанка 1 до Лучанка Показати IP 6 Квітня 2016 08:18
Та ні, їм не здається, нажаль... Бо для цього треба "включити" хоч якусь мозкову діяльність...
прохожий Показати IP 6 Квітня 2016 15:11
офшори порошенка-таке,а це стало значно краще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus